Sfârșit de săptămână cu concerte și bălăceală pentru motocicliști și nu numai,...

Sfârșit de săptămână cu concerte și bălăceală pentru motocicliști și nu numai, la Bike Fest X3

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, în incinta Strandului Municipal din Salonta va avea loc Bike Fest X3 2021, un eveniment care programează o serie de concerte și concursuri pentru motociliști.

„Evenimentul se adresează tuturor, indiferent de numărul de roți din dotare. La ce să vă așteptați? Muzică bună, mâncare delicioasă, lichide răcoritoare la terasă, concursuri moto, o tombolă cu premii mari și apă în bazin numa’ bună de bălăcit. Accesul se face în condițiile impuse de lege”, au transmis organizatorii acestui eveniment.

Membrii formației R.O.C.K vor susține un recital în cadrul festivalului

Vineri 25 iunie de la ora 19 la fața locului vor concerta Signal Motorock și Crazy Little Queen Tribute Band iar sâmbătă de la aceeași oră Gladiators Acoustic Band, Frații Jdieri și The Rock.

„Sâmbătă vor avea loc mai multe concursuri precum trasul frânghiei (pe echipe), mers încet cu motocicleta, box în apă, și altele.


Premianții vor fi recompensați cu diplome, produse și premii în bani. Pe tot parcursul festivalului se vor putea achiziționa bilete pentru tombola Bike Fest X3 2021. Pentru cei interesați, cazarea se poate face la pensiunile, motelurile, hotelurile din zonă sau la cort, în interiorul ștrandului, fără taxe de campare”, au anunțat organizatorii acestui festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.