Un bărbat a căzut de la mare înălțime și a rămas blocat...

Un bărbat a căzut de la mare înălțime și a rămas blocat într-un spațiu îngust, salvat de pompieri

0
DISTRIBUIȚI

O persoană a căzut de la mare înălțime într-un siloz al minei Vulcan. Victima a ajuns într-un loc foarte îngust și a fost nevoie de intervenția pompierilor. Bărbatul a supraviețuit, dar a rămas blocat într-un spațiu foarte îngust și a fost scos la suprafață de pompieri.

„Acţiune a pompierilor petroşăneni pentru salvarea unui bărbat căzut de la înălţime într-un siloz al preparaţiei miniere Coroieşti – Vulcan. Bărbatul s-a prăbuşit în gol aproximativ 10 metri, accesul cel mai rapid al salvatorilor la victimă fiind posibil doar printr-o galerie de aerisire care comunica cu baza silozului. Pompierii au reuşit să ajungă la rănit, pe această cale, i-au montat un guler cervical şi l-au extras cu ajutorul unei tărgi lopată. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, conştient dar în stare de şoc, care acuza dureri toracice, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la UPU Petroşani. Soţia bărbatului rănit a suferit un atac de panică, fiind asistată de pompierii paramedici. În această operaţiune au fost implicate 2 echipaje ale Detaşamentului Petroşani cu o autospecială mixtă dotată cu echipamente performante de descarcerare şi iluminat şi o ambulanţă SMURD.


Din primele date se pare că nu este vorba despre un accident de muncă. Având în vedere mediul ostil în care s-a petrecut evenimentul a fost alertată şi echipa de alpinişti a ISU Hunedoara şi un echipaj al Salvamont Hunedoara”, a transmis ISU Hunedoara.

Polițiștii vor stabili ce căuta bărbatul în silozul de la Vulcan.

Sursa foto: ISU Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.