Un nou caz de violență într-o școală din Timiș. Poliția a deschis...

Un nou caz de violență într-o școală din Timiș. Poliția a deschis o anchetă

0
DISTRIBUIȚI

Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială nr. 2 din localitatea timișeană Sânnicolau Mare, unde o fată de clasa a V-a a fost bătută și înjurată de colegele ei, în prezența altor fete. Totul s-a petrecut marți, conform tion.ro. În imaginile primite de jurnaliști se vede cum eleva este trasă de păr, trântită pe jos și lovită cu pumnii și picioarele de colege.

Oamenii legii s-au sesizat și au început o anchetă în acest caz.


„În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie, în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte două adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Timiș.

În ultima perioadă, o dată cu revenirea în clase după o perioadă lungă de școală online, au fost semnalate mai multe cazuri de violență și bullying în școlile timișene, o altă anchetă fiind deschisă după un incident la Liceul Alimentar din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.