Zeci de amenzi date de Poliția Locală Timișoara în complexul studențesc

Zeci de amenzi date de Poliția Locală Timișoara în complexul studențesc

1
DISTRIBUIȚI

Aproape 50 de amenzi au fost date în ultima vreme de agenții Poliției Locale Timișoara în Campusul Universitar. Au fost sancționați, printre alții, cerșetorii și cei care au făcut scandal.


Dar probleme sunt în zonă și cu mașinile parcate anapoda.

„În ultima perioadă, polițiștii locali au aplicat în zona Complexului Studențesc 47 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe la Legea 61/1991 republicată – consum de alcool în locuri publice, apelarea în mod repetat la mila publicului, tulburarea fără drept a liniștii locuitorilor, la Legea 55/2020 pentru nerespectarea prevederilor privind purtarea măștii de protecție, OUG 195/2002 – oprire, staționare neregulamentară, HCL 139/2011 – comerț neautorizat, HCL 189/2020 – pe linie de protecția mediului”, au anunțat reprezentanții Poliției Locale.

1 COMENTARIU

  1. Bună ziua. Tare aș fi curioasă câte dintre aceste amenzi au fost date după ora 22.00 și dacă au traversat str. Daliei (la Like Pub !!! și în trecătoarea din stânga stabilimentului, unde se adună toată „crema” zonei, la o băută, un fumat sau la o „ședință” despre cum merge vânzarea !!!). Spre exemplu, azi-noapte, până la 00.30, la Like Pub erau vreo două dudui îngurguțate, cu mare chef de vorbă pe ton ridicat ! Poate era doar „personalul care făcea curățenie” ?! (Am citat din Poliția Locală – 24 mai 2021, aprox. ora 1.00 a.m. !!!)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.