21 de șoferi au devenit pietoni în weekend, după o razie a...

21 de șoferi au devenit pietoni în weekend, după o razie a Poliției Rutiere în tot județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de la Rutieră au dat 350 de amenzi în weekend.

Agenții au oprit pentru control mașini pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze care duc la accidente rutiere.

Astfel, poliţiştii au constatat 12 infracțiuni și au aplicat 350 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 130 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 41 de permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare.

Vineri, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au depistat în Giulvăz un bărbat în vârstă de 49 de ani care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, polițiștii lugojeni au oprit pentru control, pe  strada Gheorghe Lazăr din Lugoj, un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorilor auto a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.