Alegeri la USR PLUS Timiș. Dominic Fritz: „Viziunea noastră este ca prosperitatea...

Alegeri la USR PLUS Timiș. Dominic Fritz: „Viziunea noastră este ca prosperitatea Timișoarei să devină un motor pentru întregul județ”

0
DISTRIBUIȚI

După ce filiala Timișoara a USR PLUS și-a desemnat liderul în persoana lui Sorin Șipoș, astăzi a venit rândul președintelui filialei județene să fie votat. Candidat unic a rămas primarul Timișoarei, Dominic Fritz, după retragerea lui Raul Olajos. Edilul-șef a declarat, azi, că USR PLUS este un partid al transformării și al profesionalismului pentru județul Timiș.

„Sunt primele alegeri după fuziunea între USR și PLUS și prin asta sunt un nou început pentru noi toți după acești patru ani de construcție, și vreau să-i mulțumesc lui Cristian Moș pentru tot ceea ce a făcut în calitate de președinte al USR în ultimii patru ani și lui Raul Olajos ca președinte PLUS. Cei doi au crescut aceste două partide și acum mă bucur că putem deschide un nou capitol”, a declarat Dominic Fritz.

Primarul a spus că modul în care s-au desfășurat campaniile interne la aceste alegeri a fost caracterizat de maturitate, de forță, de unitate.

„Suntem un partid în care sunt oameni mai în vârstă, sunt și oameni tineri, oameni care au poziții în administrație, în consiliul local, dar și oameni care vin din societatea civilă.


Cred că astfel putem reflecta și diversitatea în rândul timișorenilor. Astăzi votăm un nou birou județean. Am depus și eu candidatura pentru poziția de președinte și mă bucur că mulți colegi și-au exprimat deja încrederea în mine. Viziunea noastră pentru județul Timiș este ca prosperitatea Timișoarei, ca o capitală a județului, să devină un motor pentru întregul județ. Avem nevoie de un rural puternic, prosper, de un rural unde buna guvernare aduce transformare și modernizare pentru comunele județului și aici Timișoara joacă un rol important”, a declarat Fritz.

Viitorul lider al USR PLUS Timiș a mai spus că vrea să îi invite pe toți cei care au responsabilitate în societate alături de partid nu neapărat ca membri, ci ca susținători, colaboratori, din cultură, sport, mediul de afaceri.

La Timișoara a votat și ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, membru al filialei locale.

„Ne alegem conducere unică, am trecut printr-un proces de fuziune de succes. M-am înscris în USR în 20 octombrie 2016, e o aventură, o cursă frumoasă care ne-a adus aici și sunt mândru de echipa din Timiș, sunt mândru să fac parte din această echipă și sunt mândru că ne-am ținut de promisiuni. Am ajuns la guvernare în plan național, în plan local îl avem pe Dominic Fritz primar, îl avem pe Cristian Moș vicepreședinte al consiliului județean, avem trei primari în județ, prefectul Zoltan Nemeth și numeroși aleși locali”, a spus ministrul Cătălin Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.