ASU Politehnica a intrat în cantonament cu 25 de jucători. Un fundaş...

ASU Politehnica a intrat în cantonament cu 25 de jucători. Un fundaş care era la final de contract a semnat pe încă doi ani

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Politehnica Timisoara / Facebook

ASU Politehnica a intrat de azi într-un stagiu de pregătire pe plan local care se va încheia pe data de 14 iulie. Antrenorul Dorin Toma are 25 de jucători sub comandă, dintre care cinci componenţi sunt deocamdată încă în pregătiri cu clubul timişorean.

ASU Poli i-a înregimentat până acum oficial pe Adrian Zaluschi şi Cosmin Bîrnoi. De asemenea, azi a fost anunţată şi prelungirea înţelegerii cu fundaşul stânga Claudiu Pamfile, care a semnat până în vara lui 2023.

Cei cinci care nu au contract cu alb-violeţii sunt portarii Harrison Devenish-Meares (Rapid) şi Robert Popeţ (ex-Dumbrăviţa), dar şi jucătorii de câmp Tudor Năstase (fundaş stânga, născut 2001, Sporting Lieşti, L3), Samuel Costea (Ghiroda) şi Roberto Haţegan (liber, ex-Nurnberg U19).


Jucători rămaşi încă sub observaţia staff-ului tehnic.

“Am ales să mai ţinem câţiva jucători sub observaţie. E o perioadă mult mai plăcută decât perioada de iarnă. Ţinând cont că terenurile sunt mult mai bune. E o pregătire centralizată bazată şi pe partea fizică, dar mai mult pe partea tehnico-tactică. Vrem să introducem în principiile noastre de joc, cât mai repede, componenţii noi pe care-i aducem la echipă. Şi vrem să aducem jucătorii care se pliază exact pe principiile noastre de joc”, a spus Dorin Toma despre această etapă de pregătire. Jucătorii sunt cazaţi la Casa Politehnicii nr. 2 pentru acest stagiu pe plan local.

Urmează o perioadă cu câte două antrenamente pe zi pentru alb-violeţi, cu excepţia weekend-ului. Următorul amical va fi sâmbătă, de la ora 11, la Reşiţa, cu CSM-ul lui Dan Alexa. Echipă care îi va vizita la rândul lor pe timişoreni la ieşirea acestora din cantonament, miercurea viitoare.

Lotul lui ASU Politehnica în cantonament:

George Păduraru, Harrison Devenish-Meares, Robert Popeţ (portari); Călin Jurj, Denis Radu, Nicolae Sofran, Ioan Mera, Cristian Scutaru, Cristian Bocşan, Claudiu Pamfile, Tudor Moţiu, Rareş Bîrlovean, Tudor Năstase, Roberto Haţegan, Alin Ignea, Doru Andrei, Adrian Zaluschi, Romario Rus, Samuel Costea, Mircea Axente, Cosmin Bîrnoi, Alin Manea, Luchian Gologan, Alexandru Gaşpar, Robert Ehling (jucători de câmp).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.