EXCLUSIV Momentul în care este incendiată mașina unui kickboxer timișorean, surprins de...

EXCLUSIV Momentul în care este incendiată mașina unui kickboxer timișorean, surprins de camerele de supraveghere VIDEO

8
DISTRIBUIȚI

O mașină parcată în fața unei vile din localitatea timișeană Giarmata a fost incendiată noaptea trecută, iar incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Conform informațiilor PRESSALERT.ro, mașina distrusă aparține unui luptător de kickbox din Timișoara, Alin Văcăreanu, care nu a putut fi contactat până la redactarea acestei știri.

În filmare se vede cum o mașină oprește în fața casei, iar din ea coboară un individ care stropește bine cu un lichid inflamabil automobilul parcat, în timp ce complicele său întoarce mașina cu care au venit, pentru a se face nevăzuți cât mai repede.


Suspectul dă foc și fuge, iar proprietarul mașinii apare în câteva secunde pentru a vedea ce s-a întâmplat. Cum autorii erau deja departe, acesta se întoarce în casă pentru a lua un extinctor cu care încearcă să stingă flăcările.

La fața locului s-au deplasat apoi pompierii, dar și polițiștii, care au deschis o anchetă.

8 COMENTARII

  1. Kick-boxer?! :)))) buna gluma . Peste si dealer de droguri cu siguranta dar nicidecum sportiv 😉 sigur a fost la întâmplare , nicidecum de la țepe date

  2. Voi astea doi care ati scris 200% sunteti din sagului campioni la sifoane … taceti draq din gura ca o sa ajungeti la puscarie si nu va , vad bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.