Fostul primar Nicolae Robu, mesaj pentru „viceprimarul dublu repetent Ruben Lațcău”: „Complexele...

Fostul primar Nicolae Robu, mesaj pentru „viceprimarul dublu repetent Ruben Lațcău”: „Complexele de inferioritate profesională vă fac răi, primitiv de răi”

5
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu, a ținut să-i dea replica lui Ruben Lațcău, pe care-l descrie drept „un om de un primitivism rar, nemaivăzut la cineva într-o funcție înaltă în orașul nostru. În plus, nul din punct de vedere profesional”, după ce numele fostul edil-șef al Timișoarei a fost invocat în discuția dintre Lațcău și Culiță Chiș a cărei înregistrare a apărut în presă.

„În înregistrare, acest individ rostește de câteva ori numele meu. Să nu fiu excesiv de lung, mă voi referi doar la afirmația că eu aș fi vrut în 2012 să-l dau afară pe dl Chiș, dar el mi-a promis că termină Pasajul Jiul în 3 luni și că, deși nu l-a terminat, nu l-am dat afară, pt că m-ar fi șantajat! Eu n-am încercat să dau afară PE NIMENI în cei 8.5 ani cât am fost Primar! Am lucrat în bună înțelegere cu toți angajații Primăriei, e drept, cu exigență foarte ridicată, ca de la un fanatic al muncii ce sunt -pt care mulți dintre ei știu că nu m-au votat!-, dar cu respect pt fiecare! Dl Chiș, în particular, a avut aprecierea mea de la bun început, pt că îl cunoșteam de când era student și eu eram Prorector și i-am fost, aflându-i situația de familie, ca un tată, cum am fost pt toți studenții (de altfel, mi se și spunea, pe-atunci, Tata Robu, e un lucru de notorietate!). Deci, ESTE O MINCIUNĂ ORDINARĂ CĂ EU AȘ FI VRUT SĂ-L DAU AFARĂ!”, a scris Robu într-un lung mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Domnule Dublu Repetent Ruben Lațcău, pe mine nu m-a șantajat, nu mă șantajează și nu mă va șantaja nimeni, niciodată! De aceea îmi permit să fiu vocal în fața oricui și de aceea sunt indezirabil pt «păpușari»! Ați ajuns în aceste înalte funcții, care vă depășesc total, dv și domnul dirijor de cor de amatori politolog și asistent social (!!!) Fritz -asta rezultă din înscrisurile sale că e!-, prin minciună intoxicatoare și manipulatoare, iar complexele de inferioritate profesională -căci nu știți nimic, de fapt, niciunul, decât să dați din gură, precum activiștii comuniști de pe vremuri- vă fac răi, primitiv de răi, inumani, în raport cu cei din jur! Exercitați funcțiile în care ați ajuns, întinându-le, comițând nenumărate abuzuri, inclusiv jafuri, directe sau indirecte”, a scris Nicolae Robu, care a dat și un exemplu: „ca să aduceți înapoi artera Cluj – Arieș la ceea ce a fost (!!!), ați cerut un studiu pt care ați arătat disponibilitatea de a plăti -vorbesc de documente oficiale, postate pe SEAP!- MAI MULT DECÂT A PLĂTIT ADMINISTRAȚIA ROBU CU CHIȘ CULIȚĂ DIRECTOR DE SPECIALITATE PT STUDIILE DE RIGOARE LA PASAJELE JIUL, POPA ȘAPCĂ, SOLVENTUL ȘI LA PODURILE DRAGALINA ȘI EROILOR LA UN LOC!”

Nicolae Robu este de părere că Primăria Timișoara a fost preluată de „un grup de factură mafiotă”, că el a fost „diabolizat” în camania electorală în care au fost investite sume fabuloase.


„Ați fost înșelați, stimați timișoreni, în cel mai cinic mod, de un grup de factură mafiotă care a elaborat în laboratoare de specialitate și apoi a pus în practică, cu bani foarte mulți în joc, proiectul «Timișoara», confecționând, cu înaltă știință a manipulării, personajul public Fritz -care este cu totul altceva decât mediocrul personaj real Fritz!- și promovându-l, apoi, printr-o campanie de asemenea pe sume fabuloase, campanie în care pe de altă parte, eu am fost diabolizat! Domnule Viceprimar Dublu Repetent Lațcău, domnule dirijor de cor de amatori politolog și asistent social Fritz, din prima zi de mandat ați vorbit de ilegalități găsite în Primărie, de dezastru! Să vă fie rușine pt toate minciunile! Eu vă cer încă o dată, public, să spuneți concret timișorenilor, nu la nivel de gargară, tot ce ați găsit făcut ilegal de mine și să sesizați DNA-ul! Nimic n-aveți de sesizat, tot ce-ați spus și spuneți zi de zi este minciună!”, mai spune mesajul fostului primar.

5 COMENTARII

  1. Din pacate, pare sa aiba dreptate Robu. Fritz si Ltcau sunt…NULI!!! Afiseaza doar aroganta izvorata din complexul inferioritatii fara sa fie capabili sa faca sau sa inteleaga ceva. Intr-adevar am fost inselati si am picat in plasa ca fraierii in lipsa unor alternative decente

  2. iar vorbeste ….robu
    mai termina nene
    erai sigur …ca mai castigi
    nici pe cojocari…nu ai putut
    pe nimeni…un impaciuitor pe banii nostri.
    uita si pnl…ce face
    alte vremuri care trebuie intelese….viata merge inainte.

  3. Lagerfelde pe amețita de la Creșe,prietena interlopilor, nu ai vrut să o dai afară?? A ieșit pe o ușă, a intrat pe alta ,a trântit un copil, se știe cu cine, și sta frumos in maternal pe o grămadă de bani.

  4. Însă de NEINTELES, cum poți tu ca primar, ba chiar atitia co silieri județeni, sa treci saptaminal chiar vis-a-vis de Prefectura și sa NU vezi trotuarul spart și plin de praf pina la Posta Mare…?! Bașca Prin fața a DOUA SPITALE (Ascar și ORL). Cind e soare e SUPER PRAF iar cind ploua e SUPER NOROI… DE PESTE 10 LUNI DE. ZILE!!! Sa nu poți măcar sa torni o limba de asfalt provizoriu?! Dă-o naibii…asta e PROBA LOR DE MANAGEMENT în administrație. CORIGENTI DIRECT, I. TREAGA CONDUCERE.
    DE LA FRITZ, cei doi Vice, plus marele CityManager lacheul de la Capitală impus de Bârna ca să sifoneze alte zeci de milioane fonduri UE pe spatele Timisoarei, ce a mai și dispărut ca măgaru n ceață… Deși ia peste 3000 euro lunar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.