Ripensia a învins-o clar pe CAO. Roş-galbenii au un nou portar

Ripensia a învins-o clar pe CAO. Roş-galbenii au un nou portar

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CAO – Club Atletic Oradea / Facebook

Ripensia a disputat azi, pe „Electrica”, un nou amical. De această dată adversarul roş-galbenilor a fost divizionara „C” din Oradea, CAO, grupare care a fost depăşită cu 4-0 (1-0). Poarta roş-galbenilor a fost apărată de timişoreanul Ionuţ Rus, goalkeeper sosit de la CFR Cluj.

După ce a jucat miercuri o oră cu UTA, „Ripi” a disputat azi un nou amical. De această dată cu bihorenii de la CAO, aflaţi la primul test estival.

Singurul gol al primei părţi a fost marcat de Sokovic (min. 30), cu capul din centrarea lui Gladun. Vasluian a majorat diferenţa în minutul 63. Tot cei doi au marcat şi celelalte goluri. Sokovic a realizat „dubla” în minutul 72 iar Vasluian „a recidivat” peste alte şapte minute. Toate reuşitele au fost din interiorul careului.

Mâine, de la ora 11, Ripensia dispută „revanşa” cu Şoimii Lipova, în deplasare.

Ripensia: Ionuț Rus (70, Braşoveanu) – Sturzu, Țieranu, Lalić (46, Rogac; 80, R.


Ciurel), Gladun – Stoi, Morariu – Degău, Ene, Vasluian – Soković. Antrenor: Cosmin Petruescu.

CAO: Barabas – Urbanowski, Letan, D. Stan, Ioviţă – Meşter, Cherman, Cîrjan, R. Ardelean, C. Roşu – Porumb. Au mai intrat: Kovacs, Marina, Săutiuț și Alex Popa. Antrenor: Florin Farcaş.

„A fost un joc bun făcut de echipa noastră, în condiţiile în care ne-am dorit să acordăm cât mai multe minute tuturor jucătorilor. Am avut meci miercuri seara, azi, mâine, ideea e de a da cât mai multe minute, să fim cât mai apropiaţi de ritmul competiţional… Sunt mulţumit de efortul băieţilor. A fost o partidă reuşită. Mulţumesc celor de la CAO, pentru că ne-au acceptat invitaţia, noi aveam nevoie mai mare de acest meci. Am împărţit lotul în două, cealaltă parte va juca mâine cu Lipova… Am avut anumite probleme de efectiv după partida de la UTA. Stoica a acuzat o contuzie, la fel şi Vidrăsan, Pădurariu, care încă sunt indisponibili”, a declarat Cosmin Petruescu, „principalul” roş-galbenilor.

Ionuţ Rus (21 ani) reprezintă o certitudine pentru Ripensia după ce portarul timişorean a fost jucătorul lui Hermannstadt, împrumutat de CFR Cluj, dar fără a avea apariţii pe prima scenă. „Cu siguranţă e un portar experimentat, dar tânăr în acelaşi timp, un jucător cu potenţial, pe profilul jucătorilor căutaţi de Ripensia… sperăm să-i calce pe urme lui Dobre şi să ajungă din nou în Liga I. Acolo de unde vine, dar din păcate a evoluat foarte puţin”, a conchis Petruescu.

„A fost primul joc după şapte antrenamente, e normal că a fost o singură echipă pe teren, ţinând cont de forma şi nivelul la care este Ripensia. Noi am venit cu încredere şi plăcere de a juca, suntem în perioada de acumulare… Avem obiectiv de a crea o echipă tânără pentru un proiect pe termen lung…”, a spus şi Florin Farcaş, antrenorul principal al oaspeţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.