Vicepreședintele CJT Cristian Moș refuză să recepționeze lucrările la drumul dintre Jamu...

Vicepreședintele CJT Cristian Moș refuză să recepționeze lucrările la drumul dintre Jamu Mare și Clopodia. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Lucrări de mântuială pe drumul județean dintre Jamu Mare și Clopodia. Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Cristian Moș, a refuzat să semneze recepția și a cerut remedierea problemelor.

„Aș vrea să fie un banc, sau măcar o povestioară (doar) inspirată din fapte reale. Din păcate ce urmează să vă povestesc este fix realitatea din teren, dovada faptului că dacă nu stau cu ochii cât cepele pe lucrările din toate colțurile județului riscăm să nu fie executate așa cum trebuie!”, a transmis Cristian Moș.

Vicepreședintele CJT s-a întors pe drumul județean dintre Jamu Mare și Clopodia, o lucrare pe care a refuzat s-o recepționeze.

Prima fotografie este făcută în martie 2021, când Moș se afla într-o vizită de lucru în județ, când consilierul local Lucian Marius Ababei de la Jamu Mare i-a semnalat că acest drum județean aflat încă în garanție.

A cerut atunci repararea lui în cel mai scurt timp, fără costuri din partea Consiliului Județean Timiș.

A doua fotografie e făcută la începutul acestei luni, când a chemat la recepționarea lucrării.

„Un eșec pe care am refuzat răspicat să-l recepționez, ca atunci când frigiderul e stricat iar cei de la service nu fac decât să-ți schimbe freonul, dar nu verifică și compresorul”, a spus Moș.

În ultima fotografie, făcută la final de iulie, se vede că utilajele s-au întors la treabă.

„Ca-n povești, sper ca cifra trei să fie de bun augur.


Am vrut să fac acest scurt update ca să vă port alături de mine în periplul prin care trec, de la: „merge și așa” la „Hai să facem treabă țais!”, a mai punctat vicele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.