Acces restricționat pentru mașini și mijloace de transport în comun pe mai...

Acces restricționat pentru mașini și mijloace de transport în comun pe mai multe străzi din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Comisia de circulație de Primăriei Timișoara a aprobat măsuri care vizează traficul rutier, impuse de realizarea unor lucrări.

Astfel, s-a decis închiderea traficului rutier pe bd. Mihai Eminescu, pe tronsonul cuprins între străzile Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, în data de 17 august, între orele 7 și 20, în vederea executării lucrărilor de așternere a stratului de uzură.

De asemenea, se va închide rutier pe bd. C.D. Loga, pe tronsonul cuprins între strada Michelangelo și bd. Revoluției din 1989, în perioada 19 august (începând cu ora 7) – 21 august (până la ora 20), respectiv în data de 23 august, între orele 7 – 23. Primăria anunță că se vor executa lucrări de ridicare la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, precum și așternerea stratului de uzură.

Și STPT a anunțat că circulația mai multor linii de transport public va fi deviată, în 17, 18 și 19 august, din cauza lucrărilor stradale de pe bulevardul Mihai Eminescu.

Astfel, de la Punctele Cardinale (Piața I.C.


Brătianu), autobuzele de pe linia 40 vor circula normal pe strada Martin Luther – bulevardul Revoluției din 1989 – după care vor vira pe strada Hector. Stația „Hector” va fi stație de capăt de linie. Stația „Traian Grozavescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

Troleibuzele de pe linia 16 vor circula normal pe bulevardul I.C. Bratianu până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Michelangelo, apoi vor întoarce în sens și vor opri în stația „I.C.Brătianu” de lângă Parcul Civic, după trecerea de pietoni. Stația „I.C. Brătianu” va fi stație capăt de linie. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

Pe liniile 15 și Expres 7 autobuzele vor circula normal pe strada Michelangelo până la intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu, apoi vor întoarce în sensul giratoriu și vor reveni pe strada Michelangelo. Stația capăt de linie va fi la „Parcul Copiilor”, care este situată pe strada Michelangelo, între bulevardul C.D. Loga și bulevardul Mihai Eminescu. Stația „Traian Grozăvescu” va fi suspendată în perioada lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.