Colectivul timișorean MC s United a lansat un cypher cu invitați de...

Colectivul timișorean MC s United a lansat un cypher cu invitați de calibru din hip hop și MC promițători

0
DISTRIBUIȚI
MCX Woodie, unul din protagoniștii noului cypher lansat de MCs United

Cel de-al patrulea material lansat de colectivul timișorean MC S United a ajuns recent în atenția amatorilor de hip – hop.

„Proiectul aduce invitați de calibru din industria hip-hop-ului românesc, dar si MC foarte promițători care încep să se remarce în prezent.


De data aceasta, cypher-ul este integral în limba română. În contextul lockdown-ului, acest proiect a fost menit să aducă pe același cypher MC-ii care nu sunt neapărat din aceeași zonă geografică, testând ideea de unitate chiar și de la distanță sau în online. Tema este una destul de controversată și metaforică „A murit hip-hop-ul?! Dacă da, cine l-a omorât?!”, iar fiecare participant si-a expus punctul de vedere, fiecare în stilul său. Deși părerile sunt împărțite, concluzia acestui material le însumează pe toate: „Hip-Hop-ul este nemuritor” si influențele sale se regăsesc în mare parte din muzica pe care o ascultăm, indiferent de gen“, spun realizatorii acestui material.

Proiectul MC s United s-a născut cu doi ani în urmă, după ce colectivul timișorean HipHopTm a lansat un videoclip inedit filmat în cadrul festivalului Codru, sub numele de MCs United – Timișoara Cypher #1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.