Deputatul Șandru îi ia apărarea lui Câțu: „Nu este normal ca actualul...

Deputatul Șandru îi ia apărarea lui Câțu: „Nu este normal ca actualul președinte al PNL să încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa premierului liberal”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul liberal de Timiș Cosmin Șandru sare în apărarea premierului Florin Câțu, după ce presa a dezvăluit că a stat două zile în închisoare în SUA după ce a fost prins băut la volan și nu a restituit aproape 7.000 de dolari luați de pe un card de credit.

Șandru îl învinuiește pe liderul PNL, Ludovic Orban, că stă pasiv și chiar încurajează derapajele de limbaj la adresa prim-ministrului României.

„În legătură cu ultimele apariții publice ale președintelui PNL, Ludovic Orban, echipa celor care susțin candidatura lui Florin Cîțu dezaprobă comportamentul lipsit de fair-play politic și declarațiile acestuia care aduc grave prejudicii partidului nostru.


Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul Național Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor”, a transmis Cosmin Șandru.

Deputatul liberal susține că „nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave și derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru în ultimii șapte ani”.

Politicianul mai precizează că „mizele și ambițiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către președintele în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării”.

„Atacarea propriilor colegi, a guvernării și a președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor. În aceste condiții, trebuie să-i mulțumim actualului președinte al partidului pentru tot ce a făcut bun până acum pentru PNL, să-l îndrumăm spre o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie și,  sperăm,  pe 25 septembrie, din funcția pe care deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului nostru”, a mai precizat Cosmin Șandru.

1 COMENTARIU

  1. Da’ a mai existat vreun președinte al partidului liberal care să se fi urcat beat mangă la volan, să o șteargă fără să-și plătească datoriile, să desființeze un departament din minister care se judeca cu părinții lui sau să dea tunuri bancare și să fie dat afară? „Urmașii Brătienilor” și logica lor șchiapă e exact opusul a ceea ce au făcut și gândit Brătienii. Nu v-ar fi rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.