Încă un loc de ieșit în weekend și pentru turiștii din vestul...

Încă un loc de ieșit în weekend și pentru turiștii din vestul țării, dar nu numai, se deschide în curând

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1400332606">

Doi români, soț și soție, întorși din Satele Unite ale Americii, investesc acasă, în Hunedoara, într-un proiect inedit, Dinosaur World Transylvania, prin care doresc să facă cunoscute aceste meleaguri în lumea întreagă.

Trecutul milenar al acestor ținuturi, tihna vieții de la țară, reînvierea ocupațiilor tradiționale, produsele bio obținute în gospodărie, toate au rostul lor bine stabilit în ceea ce au pus la cale Victorița și Florin Ianc.

Pe cele 60 de hectare aflate la poalele Retezatului au creat un adevărat parc tematic, un loc în care poți campa, te poți distra și ești invitat să iei parte la activitățile mini-fermei. Șase hectare de teren sunt destinate zonei de campare pentru corturi și rulote, iar pentru cei mai „pretențioși” vizitatori vor fi construite căsuțe din lut.

Cei aflați în căutarea adrenalinei vor găsi aici trasee de tiroliană, iar cei curioși vor avea parte de întâlniri surpriză cu 22 de dinozauri pitici, dar și cu trei dinozauri înalți de 3,5 m, reproduși în mărime naturală și expuși în aer liber.

Un areal vast, de 20 de hectare, a fost amenajat și populat cu bizoni adevărați, iar pentru ca proiectul să fie unul sustenabil, familia Ianc îngrijește în interiorul unei mini-ferme nu mai puțin de 150 de oi și 13 bivolițe, care asigură produse lactate naturale.

Dinosaur World Transylvania se va deschide în 28 august, la ora 9.

Preț bilet de intrare:
Copiii sub 3 ani au acces gratuit
Copii 3-15 ani – 20 lei
Adult – 25 lei
Biletele se achită la intrarea în parc sau online https://bit.ly/3fCJqnG

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.