O nouă ediție Expo Mobila Timișoara la CRAFT. Programul complet al evenimentului

O nouă ediție Expo Mobila Timișoara la CRAFT. Programul complet al evenimentului

0
DISTRIBUIȚI


Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează între 2 și 5 septembrie cea de-a doua ediție din acest an a expoziției naționale Expo Mobila Timișoara, care va fi deschisă la Centrul Regional de Afaceri.

Expoziția reunește producători români și importatori recunoscuți, interesați să se promoveze pe piața timișeană și să găsească noi parteneri de afaceri, adresându-se atât celor interesați să cumpere piese de mobilier cât și firmelor contractante.

În expoziție vor putea fi găsite piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, garnituri de bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, precum și canapele și fotolii, biblioteci, care alcătuiesc o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă, saltele, obiecte decorative pentru amenajări interioare și exterioare, produse de curățenie etc.

Sunt reunite diverse stiluri, de la clasic la modern, cu diverse tipuri de modele și design iar piesele expuse sunt vândute la preț de producător, fiind accesibile pentru toate bugetele.


Achizițiile pot fi făcute pe loc ori se pot face comenzi la prețuri speciale, iar cei interesați pot beneficia de consiliere pentru alegerea celor mai potrivite piese.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10,00 și 20,00, iar duminică, între orele 10,00 și 18,00, Intrarea este liberă, cu respectarea normelor de siguranță impuse de restricțiile în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.