Ripensia a mai transferat un atacant. A fost golgheterul unei divizionare „C”...

Ripensia a mai transferat un atacant. A fost golgheterul unei divizionare „C” din Bucureşti

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a ajuns la unsprezece transferuri în această vară prin înregimentarea lui Ion Mihai, atacant sosit de la Progresul Spartac. Braşoveanul în vârstă de 23 de ani a marcat de şase ori pentru bucureşteni în sezonul trecut al Ligii a III-a şi a semnat pe trei ani de zile cu roş-galbenii.

„Este un pas important pentru mine.


Primele impresii sunt excelente, am fost primit bine de către colegi. Ripensia este un club serios și pot spune că sunt fericit că am făcut această alegere. Voi ajuta echipa cu tot ce pot pentru a-și îndeplini obiectivele”, a declarat Ion Mihai.

Noul jucător al lui „Ripi” a debutat la FC Brașov, apoi a fost legitimat la Sport Team București. Ulterior, acest club l-a împrumutat la Academica Clinceni (L2), Arsenal Tunari (L3) și Progresul Spartac (L3). În stagiunea trecută Mihai a înscris şase goluri în 17 partide jucate pentru urmaşii „bancarilor”.

Au mai sosit la echipă: Ionuţ Rus (CFR Cluj), Octavian Mosoarcă (Ghiroda), Marc Lupu (Sepsi), Răzvan Morariu (Dumbrăviţa), Dan Taras (FC Sf. Gheorghe, Moldova), Raul Vidrăsan (Politehnica), Robert Stoica (Voluntari), Răzvan Rotea (UTA), (mijlocaşi); Zoran Mitrov (Sassuolo U19), Emanuel Ernest (Rapid).

În prima etapă Ripensia a remizat pe teren propriu, scor 3-3, cu Dunărea Călăraşi. Sâmbătă, de la ora 11.00, echipa pregătită de Cosmin Petruescu joacă tot acasă, în compania Unirii Dej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.