Medalii şi titluri pentru timişorenii de la Sport Record Original, la Mondialul...

Medalii şi titluri pentru timişorenii de la Sport Record Original, la Mondialul de karate WUKF de la Cluj FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1944535522">
Denis Iovescu

Weekend cu podiumuri importante pentru timişorenii de la Sport Record Original, care au reprezentat România în partea a doua a săptămânii la Campionatul Mondial de Karate WUKF, la Cluj. Denis Iovescu (foto) va reveni acasă „încărcat” de medalii după ce a cucerit nu mai puţin de trei medalii de argint, dar şi un titlu mondial, în proba pe echipe!

Alţi patru sportivi de la acelaşi club timişorean au venit de asemenea cu premii de la Campionatul Mondial de Karate WUKF (World Union of Karate-Do Federations) s-a desfăşurat la Cluj-Napoca între 23 ş 26 septembrie.

Chiar antrenorul Laszlo Arthur Bede a cucerit argintul la categoria kata individual (41-45 ani) după ce a învins sportivi din Polonia, Cehia, Mexic, Germania, Danemarca şi a intrat în finală cu Italia şi Cehia.

Denis Iovescu (21 ani), membru al lotului național de seniori, a reprezentat România în patru probe: a câştigat argintul la kumite individual (85 kg), unde a ajuns până în finală, învingând sportivi din Italia, Anglia, Franța şi Mexic. La kumite open: unde toate țările prezente au trimis în luptă cei mai buni doi sportivi din toate categoriile, Denis a ma câştigat un loc 2, la fel ca şi la proba kumite echipe rotativ, unde s-a trecut de reprezentanţii Italiei, Franței, Libiei, Poloniei şi Slovaciei. În cele din urmă, aurul şi titlul de campion mondial a fost obţinut la kumite pe echipe, unde a luptat cu sportivi din Italia, Anglia, Franța.

Un titlu mondial a fost cucerit şi de Răzvan Bica (13 ani), la kumite minicadeţi, după o luptă cu sportivi din SUA şi Mexic.

Astăzi, în ultima zi a competiţiei, la kumite echipe rotativ (fete, 12 ani), Cezara Cismaru şi Andreea Pancu au obţinut argintul, iar Cezara s-a clasat pe locul 2 şi la proba individuală.

Lotul Sport Record Original a fost pregătit de Laszlo Bede (antrenor principal) şi Horga Bianca (antrenor secund).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.