Subcarpați, Toulouse Lautrec și alte formații cântă la deschiderea anului universitar sub...

Subcarpați, Toulouse Lautrec și alte formații cântă la deschiderea anului universitar sub genericul Univibes

0
DISTRIBUIȚI
Subcarpați va susține un concert la Univibes 2021

Tradiția concertelor organizate la începutul anului universitar de către UVT sub genericul „Univibes” continua și în acest an cu o serie de recitaluri susținute pe două scene amplasate în incinta Universității de Vest din Timișoara.

Concertele vor avea loc în data de 27 septembrie, de la ora 19, unde la Electric stage (în parcarea din fața sediului central UVT) vor susține recitaluri Subcarpați, Toulouse Lautrec și The Skywalkers.


La Backyard stage (în curtea din spatele sediului central UVT, lângă terenul de baschet), de la ora 18 vor concerta Fără Zahăr, Monokrom, Lia Burg și Dalla.

Intrarea este gratuită și se face pe bază de rezervare. Pentru început, formularul de înscriere este disponibil doar studenților UVT, urmând ca la finalul săptămânii, în limita locurilor disponibile, să fie deschis și pentru publicul larg. Orice rezervare este valabilă doar până la ora 19:15. Accesul în incinta spațiului de desfășurare a evenimentelor se va face doar în baza brățării de acces primită la punctele de intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.