Trupa timișoreană Dordeduh a susținut două concerte într-o peșteră din Germania, în...

Trupa timișoreană Dordeduh a susținut două concerte într-o peșteră din Germania, în cadrul festivalului Prophecy Fest

0
DISTRIBUIȚI

Membrii trupei timișorene Dordeduh au avut parte de un sfârșit de săptămână special, în cadrul căruia au susținut două concerte în cadrul festivalului Prophecy Fest, care s-a desfășurat într-o peșteră din Germania.

„La sfârșitul săptămânii trecute am avut bucuria de a participa la festivalul susținut de casa noastră de discuri, Prophecy Productions, numit Prophecy Fest ce a avut loc într-o locație unică, situată în nord – vestul Germaniei, într-o peșteră superb amenajată, numită Balver Hohle.


Cu această ocazie am susținut două show-uri cu Dordeduh, unul în care am cântat aproape în exclusivitate piese de pe noul nostru album, «Har», și unul, inedit și pentru noi, în care am cântat piese compuse acum 20 de ani în perioada Negură Bunget, majoritatea de pe albumul «Om», dar și prima piesă pe care am compus-o pentru Negură Bunget, și anume «Pohvala hula». A fost, cel mai probabil, ultimul show în care audiența a putut asculta piesele respective cântate de noi, urmând ca pe viitor să ne îndreptăm atenția exclusiv asupra Dordeduh”, ne-a declarat Edmond Karban, solistul formației.

Trupa alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a revenit în atenția melomanilor după nouă ani distanță de la albumul precedent, cu „Har“, un disc mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn.

Alături de Dordeduh, în cadrul Prophecy Fest au mai cântat printre alții și Vrîmuot, St. Michael Front, Sun of the Sleepless, Hekate, Dornenreich, Arthur Brown, Primordial, Klimt 1918, Dool, Deine Lakaien și Empyrium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.