Zeci de migranți fără documente, depistați de către polițiștii timișeni

Zeci de migranți fără documente, depistați de către polițiștii timișeni

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat mai mulți migranți. Aceștia au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

În 17 septembrie, în jurul orei 12:15, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe strada Pavel Vasici Ungureanu din un grup de șapte bărbați.


În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu posedă niciun document de identitate.

În 18 septembrie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Timișoara au depistat în localitatea Comloșu Mare din județul Timiș patru persoane. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român.

Tot în 18 septembrie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au depistat la o unitate de cazare de pe bulevardul 16 Decembrie 1989 un grup de 17 bărbați, toți cetățeni străini. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că 11 dintre aceștia dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român și șase persoane nu posedă niciun document de identitate.

În 19 septembrie, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au depistat pe strada Soroca un grup de zece bărbați. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.