Consilierul personal al primarului Timișoarei despre scandalul Colterm: „Guvernul are toate pârghiile...

Consilierul personal al primarului Timișoarei despre scandalul Colterm: „Guvernul are toate pârghiile să rezolve problema și nu o face intenționat din calcul politic”

5
DISTRIBUIȚI

În timp ce șeful său, Dominic Fritz, făcea, joi seara, turul televiziunilor naționale pentru a explica de ce s-a ajuns în actuala situație de criză, consilierul său personal Rudolf Graf a postat pe Facebook o ”odă” pentru Executivul Primăriei Timișoara pentru cum gestionează problema Colterm și a atacat Guvernul.

”Am, spun eu, privilegiul să îl văd zi de zi pe administratorul public al Timișoarei Matei Creiveanu muncind pentru a rezolva probleme care până acum un an puteau să îi fie perfect străine și cel mult subiect de distracție sau îngrijorare la o bere cu prietenii în București sau în lume.


A ales să lucreze pentru Timișoara în schimb. Și să fie responsabil direct și indirect de căldura din casele clienților (refuz termenul generic @populație@) Colterm„, a scris Graf.

Consilierul personal a explicat că ”și el și Ruben Lațcău și Dominic Fritz depun un efort constant și super intens de a găsi opțiuni care să rezolve o problemă care nu are rezolvare locală, iar asta nu abia din octombrie”. Fiindcă federația Rusă a lăsat intenționat rezervoare goale în UE pentru a forța Nordstream 2, pentru că guvernul are toate pârghiile să rezolve problema și nu o face intenționat din calcul politic”. Atacul lui Rudolf Graf după ce ministrul Economiei, Virgil Popescu, a făcut toate demersurile pentru a se găsi un furnizor care să accepte să livreze, chiar și pentru câteva zile, gaz metan celor de la Colterm SA.

5 COMENTARII

  1. cretinul si coruptul asta de graf e pe cocaina sau pe ce? traieste in realitatea virtuala? tuvangura de gunoaie comuniste! ne vedem sambata zdrentelor!

  2. EI DA. ROBU , CEAUSESCU, iOHANNIS , OCULTA LOCALA SI MONDIALA.
    SERIOS?
    FOARTE CLAR CA NU ATI PRICEPUT NIMIC SI HABAR NU AVETI CUM SA REZOLVATI PROBLEMA.

  3. Bai nene Grefutzu, eu zic sa iti vezi de treaba. Adica cel mai bine ar fi sa termini PUG. Ca lucrezi de 10 ANI la el. Si nu e gata!!!!! Dar banu, banutzu nea Grefutzu, lai dosit …. Ca de facut, mai nimica dupa 10 ani. Sau ai venit pacilea consilier la Fri(gu)tz(u), doar, doar, scapi. Sal faca laltu pe moca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.