Cu mașina pe trotuar în Calea Buziașului. Unii șoferi au vrut să...

Cu mașina pe trotuar în Calea Buziașului. Unii șoferi au vrut să fenteze coloana de la ieșirea din oraș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-407276507">

Cea mai importantă bucată de lucrări de pe Buziașului ce ține de Primăria Timișoara e aproape gata.

„Am scurtat niște lucrări de la durata de aproape un an la trei luni, iar cei de la SDM au lucrat atât în weekenduri, cât și noaptea. Vorbim de o perioadă mai scurtă de timp dar mai intensă de trafic și cozi versus un timp mai lung cu restricții mai putine. Vom avea un drum de calitate care să lege Timișoara de Moșnița în timp record.

Înțeleg frustrarea de a sta la cozi infernale. Am simțit pe propria piele traficul acesta, chiar astăzi când am fost în vizită pe șantier.

Acum se lucrează la trecerea la nivel cu calea ferată care e cauza cozilor din săptămâna asta, dar care va fi gata până la sfârșitul săptămânii viitoare. Apoi, mai sunt de finalizat pistele de bicicletă și trotuarele”, a precizat viceprimarul Ruben Lațcău.

Potrivit edilului, mai sunt două lucrări care vor afecta traficul, dar care nu depind de municipalitate, respectiv porțiunea de după pod, ce ține de Consiliul Județean Timiș, și Centura Sud, ce ține de Ministerul Transporturilor.

„La câteva ore după ce s-a turnat asfaltul proaspăt, ca să nu aștepte în coloană, niște domni au luat-o pe arătură și pe trotuar să ajungă în fața coloanei. Din păcate astfel de comportamente ne frustrează pe toți”, a mai precizat viceprimarul Ruben Lațcău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.