Fostul director al Filarmonicii „Banatul”, o nouă victorie în instanță în fața...

Fostul director al Filarmonicii „Banatul”, o nouă victorie în instanță în fața Primăriei Timișoara. Reacția lui Gârboni

1
DISTRIBUIȚI

O nouă victorie în instanță a fostului manager al Filarmonicii Banatul, Ioan Coriolan Gârboni, împotriva Primăriei Timișoara și a primarului Dominic Fritz.

Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Timiș a decis, vineri, că dispoziția primarului Dominic Fritz, prin care a aprobat concursul pentru postul de director al instituției de cultură, nu a fost emisă legal.

Astfel, Tribunalul Timiș a hotărât următoarele: „Anulează Dispoziţia nr.


721/09.06.2021 a Primarului Municipiului Timişoara privind aprobarea măsurilor de organizare a concursului de proiecte de management pentru Filarmonica Banatul Timişoara, precum şi Anexele Dispoziţiei nr. 1 şi 2. Anulează „Anunţul public nr. SC2021-16530/11.06.2021 – Concurs de proiecte de management organizat pentru Filarmonica „Banatul” Timişoara”. Admite excepţia de nelegalitate şi, în consecinţă, constată nelegalitatea Dispoziţiei nr. 677 din 27 mai 2021 a Primarului Municipiului Timişoara. Fără cheltuieli de judecată”.

Fostul director Ioan Gârboni a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am renunțat la a cere orice cheltuieli de judecată, deoarece îmi pasă de faptul că aceste cheltuieli ar fi plătite tot de timișoreanul contribuabil, nu de către primar”.

„Continuăm procesele. Nu ne lăsăm!”, ne-a mai spus Gârboni.

1 COMENTARIU

  1. Impostorul trebuie să plece din funcția de prim-edil al Timișoarei, unde a ajuns prin eludarea legislației europene și a Constituției României!Ajunge cu minciunile, samavolniciile, incompetența, cinismul și aroganța oceanică! De ieri, a devenit și asasin din culpă, deoarece un timișorean de 66 de ani a decedat din cauza frigului insuportabil din locuință, tratament de care au parte peste 150.000 de timișoreni, oameni din Timiș, din alte județe, chiar și din alte țări, însă aflați în urbea pe care D.S.Fritz o batjocorește cu nonșalanță de neiertat, de mai mult de un an de zile. Mă voi număra între primii semnatari care solicită organizarea unui referendum local de demitere a sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.