Timișoreanul Dragoș Pădureanu s-a calificat în etapa următoare a concursului Superstar

Timișoreanul Dragoș Pădureanu s-a calificat în etapa următoare a concursului Superstar

0
DISTRIBUIȚI

Dragoș Pădureanu (MC Woodie), o figură cunoscută pe scena de hip-hop și drum and bass din Timișoara s-a calificat în etapa următoare a concursului Superstar, difuzat de Pro TV, după o prestație care a fost admirată de membrii juriului.

Woodie s-a născut în Craiova și și-a început activitatea la primul concurs de beatbox din România, iar printre evenimentele la care a participat ca invitat special s-a numărat și gala organizată în octombrie 2019 la Teatrul Național din Timișoara cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență a PRESSALERT.ro

De-a lungul anilor, artistul care a absolvit Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor (FEAA) a fost prezent ca invitat la diferite evenimente din țară, printre acestea numărându-se Electric Castle, BMC Fest, Revolution Festival sau Magnetic Rooftop. Începând cu sfârșitul lunii noiembrie 2018 și până în 28 ianuarie 2019, Woodie a reprezentat țara noastră în cadrul unui eveniment inedit desfășurat în capitala Emiratelor Arabe Unite.


Artistul a participat la cea de-a doua ediție a concursului de battle MC din România numit re:VERS, și este membru al echipei Jawbreaker Crew, care organizează o serie de evenimente dedicate drum and bass-ului, și unul din inițiatorii mișcării MCs United, care își propune să coaguleze scena hip – hop din Timișoara.

În cursul acestui an, Woodie a fost protagonistul lecțiilor de muzică realizate de Tribul Artistic, inițiate în cadrul unui program care își dorește să ofere un sprijin pentru educarea tinerilor. Lecțiile muzicale realizate sub genericul „Pavilion Muzical – lecții muzicale în clasă și acasă“ au fost înregistrate la începutul acestui an iar printre cei care au mai participat la episoadele incluse în acest concept s-au numărat și Cobzality, PlaCello, Seven’s TM Show Band, Dincolo de ziduri, Raluca Ilovan, Răzvan Poptean, Rareș Sângeorzan, Andrei Gologan, Roxana Circiu, Steffen Schlandt, Mădălin Luca, Vălungan Remus, Panici Rădoie, Johnny Kui, și Ana Kui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.