Trei melodii produse în Timișoara au intrat în prima fază de preselecție...

Trei melodii produse în Timișoara au intrat în prima fază de preselecție pentru cele mai importante premii muzicale americane, Grammy 2022

0
DISTRIBUIȚI
Sean Norvis, producătorul muzical al celor trei melodii

Trei melodii produse în Timișoara au fost selectate pentru prima fază a preselecțiilor pentru cele mai importante premii muzicale americane, Grammy Awards 2022. Cele trei melodii selectate din portofoliul casei de discuri timișorene Norvis Music pentru această fază sunt Lori Glori – „Children of the World”, Lori Glori & Sean Norvis ft. Fabricio El Latino – „Jungle Samba” și Lori Glori – „Count Your Blessings”.

„M-am bucurat foarte tare la primirea acestei vești. Lori a fost prima persoană pe care am sunat-o și i-am mulțumit pentru toate colaborările de până acum. Cu Lori am ajuns să lucrez datorită piesei «Tainted Love», pentru care inițial am făcut un remix apoi a decis că remixul să fie lansat ca și featuring și a renunțat la vechea variantă a piesei. Cu siguranță o să mai lucrăm și în viitor. Lori Glori a trimis Academiei Grammy mai multe piese în ultimii ani. În acest an directorul muzical al Academiei Grammy a selectat trei piese de-ale artistei, a felicitat-o pentru munca depusă și pentru că nu s-a dat bătută în toți acești ani”, ne-a declarat Sean Norvis, producătorul acestor melodii.

Lori Glori este o figură binecunoscută în lumea muzicii, care s-a născut în San Francisco. Pe numele ei adevărat Lori Ham, artista a câștigat concursul de frumusețe „Miss Black San Francisco” la vârsta de 17 ani și a cântat în turneu alături de Bill Summers, colaborând ca și backing vocal alături de artiști ca Lionel Richie, Stevie Wonder, Chaka Khan, Thelma Houston, Barry White, Midnight Star sau Cameo.


După ce s-a mutat în Germania, artista a concertat alături de Jennifer Rush și în anii 90 a devenit o parte importantă a proiectului DMP, fiind vocea unor hituri semnate de Intermission (Piece of my heart), Major T. sau Loft.

Fabricio Martín Alva Delgado este un artist cunoscut în Timișoara și nu numai, grație numeroaselor proiecte muzicale în care a activat de-a lungul ultimilor ani. Născut în Peru și stabilit în orașul nostru în 2009, tânărul muzician a colaborat la una din piesele admise pentru prima selecție a premiilor Grammy, Jungle Samba.

În cursul acestui an, Sean Norvis a lansat cel de-al treilea material discografic „United Remixes”, un album care conține două CD-uri, disponibile în magazinele digitale. Primul disc conține versiuni radio edit iar cel de-al doilea variantele extended ale pieselor.

Prima rundă de vot pentru premiile Grammy 2022 se desfășoară în perioada 22 octombrie — 5 noiembrie, urmând ca în data de 23 noiembrie să se anunțe nominalizările pentru cea de-a 64-a ediție a premiilor Grammy, eveniment ce va avea loc în data de 31 ianuarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.