Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un...

Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul pe un drum agricol

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1208694597">

Un bărbat de 68 de ani din localitatea Rugi, județul Caraș-Severin, conducea un tractor pe un drum agricol în rampă, moment în care utilajul s-a răsturnat, iar bărbatul ar fi fost prins sub tractor.

Aseară, la ora 19.04, agenți din cadrul Poliției Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la intrare în localitatea Rugi, pe un drum agricol, s-a răsturnat un tractor, o persoană fiind decedată.

În urma evenimentului a rezultat decesul bărbatului și rănirea unei femei de 49 de ani, care în momentul accidentului a căzut de pe aripa tractorului, aceasta fiind transportată cu ambulanța la spital pentru îngrijiri medicale.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.