Zeci de migranți, ”culeși” de autorități în timpul unei ample operațiuni în...

Zeci de migranți, ”culeși” de autorități în timpul unei ample operațiuni în Timiș

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1500417960">

Polițiștii de frontieră din Timișoara împreună cu celelalte structuri ale MAI au organizat, ieri, o amplă operațiune care a vizat migranții care vin în Timiș pentru a găsi o cale de a pleca spre vestul Europei.

În urma acțiunii, la o pensiune de pe raza municipiului Timişoara și în parcările TIR de pe autostrada A1 au fost descoperiți 72 de cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Bangladesh și Afganistan, cu vârste cuprinse între 16 şi 48 de ani, mulți dintre ei având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil, dar care nu îşi justificau prezenţa pe raza judeţului Timiş.

După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați către Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.