Agenți de la Poliția Rutieră în mai multe intersecții din Timișoara, pentru...

Agenți de la Poliția Rutieră în mai multe intersecții din Timișoara, pentru fluidizarea traficului de dimineață

0
DISTRIBUIȚI

„Este incredibil cât este orașul de aglomerat și niciun polițist în vreo intersecție! Oare primarul Fritz nu s-a gândit să aibă o discuție cu reprezentanții Poliției Rutiere să-i roage să intervină pentru fluidizarea circulației, dimineața și după-masă?!”, a scris luni dimineață pe Facebook Roxana Iliescu.

Marți seara consilierul local de la Pro România a anunțat că a reușit să scoată agenții în stradă.

Roxana Iliescu i s-a adresat subprefectului Ovidiu Drăgănescu pentru a iniția o întâlnire cu reprezentanții Iinspectoratului de Poliție Județean în scopul identificării unei soluții pentru timișorenii care se confruntă cu blocajele de nedescris din trafic, dimineața. S-a alăturat discuției inspectorul școlar județean Marin Popescu, de notorietate fiind problemele întâmpinate de părinți și copii cu ajungerea la timp la orele de curs.

„Nu doar am povestit, ci se va trece rapid la acțiune.


Începând de mâine dimineață, agenți ai Poliției Rutiere, împreună cu agenți ai Poliției Locale vor interveni în scopul de a da o mână de ajutor în vederea fluidizării circulației, în intervalul critic 7:15 – 8:15, în următoarele intersecții: Calea Dorobanților/S. Bărnuțiu; Liviu Rebreanu/Arieș; Calea Șagului/Liviu Rebreanu; Gh. Lazăr/Circumvalațiunii; Calea Sever Bocu/Divizia 9 Cavalerie; Piața Consiliul Europei, Piața I.C. Brătianu și 16 Decembrie/C-tin Brâncoveanu”, a transmis Roxana Iliescu.

În plus, consilierul municipal a mai anunțat luarea unei măsuri: Marin Popescu a avut o inițiativă care și-a dovedit deja eficiența în alte părți: începerea orelor de curs la ore defalcate.

În acest sens, urmează să inițieze o întâlnire cu directorii școlilor din Timișoara.

„Îmi doresc ca această inițiativă să fie agreată de directori și de părinți, pentru că numai cu efortul tuturor putem să îmbunătățim puțin situația grea cu care ne confruntăm în fiecare dimineață. Tot în același scop, urmează ca în zilele următoare să avem o întâlnire și cu reprezentanții STPT, pentru a identifica soluții cu care să venim în sprijinul timișorenilor în problema traficului infernal cu care ne confruntăm în fiecare dimineață. Deocamdată, noi am găsit această soluție. Știu, nu este suficientă și nu va rezolva problema integral, dar am trecut la acțiune rapid, în loc să ne lamentăm că nu se poate face nimic. Îi invit pe salvatorii planetei și ai orașului, din fruntea primăriei și în mod special pe vicele Lațcău care este și șefu’ Comisiei de Circulație din cadrul PMT, să găsească și alte soluții, cu excepția invitației cetățenilor de a se urca pe trotinete sau pe biciclete”, a mai transmis Roxana Iliescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.