Viceprimarul Tabără denunță „trocul” din ședințele AGA de la Horticultura și Piețe:...

Viceprimarul Tabără denunță „trocul” din ședințele AGA de la Horticultura și Piețe: numirea oamenilor lui Ambruș la schimb cu mărirea gigacaloriei

2
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul liberal Cosmin Tabără a transmis că, în seara aceasta, au avut loc ședințele AGA Horticultura și la SC Piețe.

Pe ordinea de zi s-a aflat votarea noilor membri ai Consiliilor de Administrație la cele două societăți.

„Am militat, cum era și normal, pentru oameni obiectivi, cu experiență, de calitate, care să poată pune umărul la asigurarea unui climat bun și care să ducă la dezvoltarea acestor societăți. Așa cum bănuiam, soarta Consiliilor de Administrație a fost pecetluită în birouri, prin negocierea directă Lațcău – Ambruș. Este duo-ul care vrea neapărat să «dezvolte» Timișoara, să reorganizeze societățile… PNL Timișoara și-a respectat și de data aceasta cuvântul dat față de USR și a votat propunerile acestora pentru CA-uri Horticultura și Piețe. Cei care nu și-au respectat cuvântul sunt colegii de la USR. Din nou! Astăzi, prin numirea oamenilor lui Raul Ambruș în aceste CA-uri, de fapt s-a votat mărirea gigacaloriei. Ăsta este trocul! Fostul liberal Ambruș nu le va vota proiectul de HCL pentru creșterea prețului la gigacalorie pentru până nu-și vede oamenii proptiți în CA-uri! De fapt, prețul gigacaloriei este stabilit în birouri și nu după vreun calcul serios de cost al producției!”, a susținut Cosmin Tabără.

Viceprimarul de la PNL a mai precizat că „USR Timișoara dorește să hotărască unilateral și «bișnițărește» pe banii publici, plătind «liniștea» din Consiliul Local cu posturi în CA-uri! Nu dorește nicio reformă, dragi timișoreni! Dorește să controleze în mod absolut totul, să ia decizii unilateral! Așa a făcut și în cazul Colterm și a lăsat orașul fără căldură, așa face și la Horticultura și, după ani buni cu închidere economică pe plus, va urma un an pe minus.


Așa se dorește și la SC Piețe unde l-au blamat pe Ionuț Nasleu și doresc să aibă un monopol mai mare decât al lui!”.

Edilul este foc și pară la adresa colegilor de coaliție.

„Dragi colegi, ați venit cu promisiuni de oameni noi, dar vă purtați mai rău ca și comuniștii! Am sperat că împreună putem schimba concepția politică locală, dar mă înșel pe zi ce trece! Știți bine că nu v-am mințit niciodată și niciun lider sau consilier USR nu poate să susțină că aș fi făcut-o. Vă voi spune mereu adevărul în față: ce faceți voi acum nu ajută Timișoara! Ați venit cu proiectul măririi gigacaloriei de trei ori, v-am spus că nu asta e soluția, v-am spus că trebuie să achiziționați din timp cărbune, ați spus că merge totul pe gaz. Ați decis unilateral gândindu-vă că sunteți unici și rezolvați totul din pix și din postări pe Facebook! Timpul îmi va da dreptate și în continuare, pentru că eu rămân drept și vreau să fac administrație indiferent cât de mult vreți să mă izolați! Uitați un lucru: voi sunteți un timp trecători prin Timișoara, eu m-am născut, am crescut și aici rămân!”, a mai transmis, marți seara, viceprimarul Cosmin Tabără.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.