Beck Corlan a revenit în atenția melomanilor cu o piesă nouă: „Sper...

Beck Corlan a revenit în atenția melomanilor cu o piesă nouă: „Sper să fie un cadou frumos pentru fiecare dintre voi“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Alin Zelenco

Beck Corlan a lansat astăzi o nouă piesă, Luminați, melodia fiind o dedicație specială pentru tatăl ei, care își aniversează ziua de naștere.

„Am pregatit în ascuns o piesă foarte specială pentru mine. Astăzi este ziua tatălui meu, cadoul meu pentru el, in acest an este piesa «Luminați»! Sper să fie un cadou frumos pentru fiecare dintre voi! La multi ani, Paps ! Daniel Corlan”, a spus solista timișoreancă. Aranjamentul muzical și producția piesei au fost realizate de Johnny Kui, la flaut și caval a colaborat Lucian Nagy, iar mixajul și masterul piesei au fost realizate de Catalin Ivascu.
Solista Beck Corlan, a devenit cunoscută drept una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute și a editat cu șase ani în urmă albumul „Poduri de Pace”.


În cursul anului trecut, Beck Corlan a fost invitată să susțină un concert în cadrul celei de-a patra ediții a Timișoara Refugee Art Festival și a câștigat premiul concursului Bega Music Festival la secțiunea creație.

„Mereu ne-am plâns că nu avem muzică bună în România, dar este fals. Sunt o mulțime de trupe și cântăreți, instrumentiști extraordinari, extrem de talentați, cu gust și caracter. Dar puțini reușesc independenți să ducă proiecte la capăt, să le alimenteze cu concerte și producții. Avem nevoie unii de alții, noi de industrie și ea de noi, dar e puțin mai greu când standardul este unul «bătut în cuie, că să nu zic în cap», deși, sunt și oameni care gustă și alte genuri muzicale… din ce în ce mai mult și prin tv și prin radio, iar acei oameni dau intrare și altor muzicieni să își cânte sufletul, și de ce ar trebui să ne surprindă că ascultătorii primesc atât de bine ceva nou… Dar așa cum este peste tot, bineînțeles că există muzică pentru toată lumea, rămâne de datoria fiecăruia să aleagă de unde își ia resursele cu care vibrează”, ne-a declarat Beck Corlan despre muzica autohtonă, în cadrul unui interviu pe care îl puteți citi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.