Primăria Timișoara, reacție cu întârziere la decizia Curții de Apel privind amenda...

Primăria Timișoara, reacție cu întârziere la decizia Curții de Apel privind amenda primită de Colterm. Fosta administrație. „pomenită” din nou

1
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea a reacționat o zi mai târziu la vestea că magistrații de la Curtea de Apel Timișoara au respins acțiunea depusă de Colterm SA prin care contesta amenda primită de la Administrația Fondului pentru Mediu de 106.893.467 lei pentru că nu a cumpărat până la 30 aprilie 2021 toate certificatele pentru gazele de seră pentru anul trecut.

„Decizia Curții de Apel nu este definitivă.


Suntem în dialog cu reprezentanții Colterm cu privire la următorii pași pe care îi va face compania în acest proces. Amenda primită de Colterm este pentru neachiziționarea certificatelor verzi și a fost dată de Agenția Fondului de Mediu. Aceste certificate verzi erau pentru anul 2020 și pentru ele nu a fost bugetat niciun leu de către fosta administrație. Societatea a contestat amenda în luna iunie. Primăria Municipiului Timișoara continuă eforturile de retehnologizare și modernizare a companiei, începute anul acesta. Menționăm faptul că în cursul acestui an am reușit să înlocuim 15 km de rețea de termoficare, adică jumătate din lungimea inclusă în proiectul de retehnologizare a rețelei din oraș. De asemenea, administrația locală a acordat peste 180 de milioane de lei pentru a asigura producția și distribuția de agent termic în Timișoara”, a transmis Primăria Timișoara prin intermediul Serviciului de Comunicare al instituției.

1 COMENTARIU

  1. Amenda e din 2021, când la Primărie erau Usr-iștii. Puteau să bugeteze, să plătească și să rezolve.
    Usr-iștii să plătească amenda de 100 milioane din buzunarul lor, pentru că ei au păgubit orașul și sunt plătiți de noi ca să gestioneze orașul. Nu să crească impozite, să taie căldura și să pună taxe de parcare lângă blocul de domiciliu, adică să pună biruri tot mai mari pe cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.