E oficial, finala Cupei la rugby dintre SCM Timişoara şi Baia Mare...

E oficial, finala Cupei la rugby dintre SCM Timişoara şi Baia Mare a fost amânată. Un maramureşean, suspect de infectare cu noua tulpină

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Rugby Romania / Facebook

Ceea ce era de aşteptat s-a întâmplat. Ultimul act al Cupei României la rugby, care era programat pe 11 decembrie între SCM Timişoara şi CSM Ştiinţa Baia Mare, nu se mai joacă în acest an. Pe lângă situaţia iniţială, care punea în pericol oricum disputarea partidei, unul dintre maramureşenii repatriaţi ar avea probleme chiar cu noua tulpină de Covid apărută în Africa de Sud.

„Două din cele trei persoane cu Covid care s-au întors din Africa de Sud par să fie infectate cu noua tulpină, Omicron.


Un jucător din cadrul echipei de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare şi alte două persoane, care au ajuns în ţară cu avionul care a repatriat românii din Africa de Sud, au fost testate pozitiv la infecţia cu virusul SARS-CoV-2”, se arată pe adevarul.ro.

Finala Cupei se va disputa astfel tocmai pe 2 aprilie 2022. „Sănătatea și integritatea jucătorilor, atât a celor din Baia Mare, cât și a rugbiștilor noștri este mai importantă decât orice meci. Noi ne aflam aproape de finalul unui ciclu de șase săptămâni, prin care pregăteam finala, însă înțelegem decizia FRR și le dorim partenerilor de întrecere din Baia Mare să parcurgă cu bine această perioadă de izolare și să rămână în afara oricărui pericol”, sună declaraţia formală a managerului SCM Rugby, Dănuţ Borzaş. 

„Finala Cupei României 2021 dintre CSM Știința Baia Mare și SCM Timișoara a fost reprogramată pentru data de 2 aprilie 2022, în urma deciziei de astăzi, 2 decembrie, a Biroului Federal al Federației Române de Rugby.

Finala Cupei fusese stabilită pentru data de 11 decembrie 2021”, se arată şi în anunţul sec al FR Rugby.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.