Senatorul de Timiș Sebastian Răducanu despre bugetul pe 2022: „Soluții concrete pe...

Senatorul de Timiș Sebastian Răducanu despre bugetul pe 2022: „Soluții concrete pe toate domeniile de interes public”

0
DISTRIBUIȚI

Senatorii și deputații au dezbătut astăzi proiectul de lege privind bugetul de stat pe anul 2022, care cel mai probabil va fi votat joi.

„Bugetul pe 2022 este gata! PSD și-a asumat guvernarea în aceste momente dificile și vine cu soluții concrete pe toate domeniile de interes public.


Mediul de afaceri a fost destabilizat în ultimii ani. Pandemia și proasta gestionare a acesteia au afectat mii de antreprenori români. În 2022 trebuie să redresăm acest sector important pentru România. În acest sens, Guvernul alocă 61 de miliarde de lei pentru stimularea mediului de afaceri. Bugetul cuprinde și stimuli fiscali bugetari precum scutiri, deduceri şi facilităţi fiscale, cote reduse de impozitare, reguli diferenţiate de calcul al impozitelor, taxelor şi contribuţiilor stabilite”, a transmis Sebastian Răducanu, senator PSD.

Premierul Nicolae Ciucă spune că bugetul pe 2022 este unul echilibrat, responsabil și realist, capabil să răspundă nevoilor imperative de finanțare și să consolideze economia pe termen mediu și lung, valorificând resursele financiare oferite de Uniunea Europeană.

De cealaltă parte, deputatul USR Claudiu Năsui consideră că bugetul pentru 2022 este unul al „minciunii și al hoției”, fiindcă se bazează pe o mare minciună, și anume că vor crește veniturile în ritmul prognozat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.