56 de tone de material antiderapant, împrăștiate pe străzile din Timișoara noaptea...

56 de tone de material antiderapant, împrăștiate pe străzile din Timișoara noaptea trecută

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții municipalității anunță că firmele care se ocupă cu deszăpezirea în Timișoara au acționat, de la miezul nopții, cu cinci utilaje în oraș pentru a împrăștia material antiderapant.

S-au folosit 56 de tone de material antiderapant pe căile de acces de intrare/ieșire din oraș, în pasajul Michelangelo, pe bulevarde, poduri și pasarele, precum și în zona centrală.

Cele 513 stații de transport în comun au fost, de asemenea, curățate.

Primul comandament pentru pregătirile de iarnă a fost convocat la finalul lunii noiembrie, unde toți operatorii au confirmat că sunt pregătiți pentru intervenție, în caz de ninsoare, și că dispun de cantitățile de material antiderapant și de utilajele necesare.

„Dacă sesizați probleme cu operațiunile de deszăpezire, puteți să le semnalați la dispeceratul Brantner, disponibil non-stop la următoarele numere: 0737/770527; 0356/401051 și 0356/401052.


De asemenea, puteți sesiza probleme și către Biroul Salubrizare, din cadrul primăriei la numărul 0256/408335, la următorul link https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/ (la secțiunea „Străzi și trotuare”) sau prin aplicația de sesizări”, au transmis, luni, reprezentanții Primăriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.