Maria Hojda și TM Groove revin în fața publicului din Timișoara cu...

Maria Hojda și TM Groove revin în fața publicului din Timișoara cu un concert special

0
DISTRIBUIȚI

Familia muzicală timișoreană alcătuită din Maria Hojda și TM Groove – care înseamnă Mircea Ardeleanu jr (bass), Marcelle Poaty Souami (keyboards), Florin Cvașa (tobe) Horea Crișovan (chitară) și Deian Feniaț (sunet) – pregătește un concert special care va avea loc la Casa del Retro.

La sfârșitul anului trecut, familia muzicală Hojda a susprins publicul autohton prin proiectul muzical Ma Ra Mu, care a lansat câteva colinde care au avut parte de un feedback extraordinar din partea publicului.


Cu patru ani în urmă, Maria Hojda s-a mutat de la București la Timișoara și a devenit solista formației TM Groove, alături de care a susținut numeroase recitaluri cu priză la public. Unul dintre acestea s-a desfășurat în prima zi a lunii decembrie 2021 pe scena din Piața Libertății, unde artiștii au realizat o colaborare de zile mari cu Ansamblul Timișul.

Mircea Ardelean Jr este fiul unuia dintre din cei mai cunoscuți virtuozi ai Banatului și a colaborat într-o serie de proiecte, printre care s-au numărat Subcarpați, Mara, Traditional Quartet, Thy Veils sau Pământ. Născut în 8 noiembrie 1994 la Timișoara, Marcelle Poaty-Souami provine dintr-o familie cu un tată din Congo și o mamă românc și a susținut concerte alături de VanDerCris, Beck Corlan, Thy Veils sau Lucian Nagy.

Concertul special susținut de echipa timișoreană va avea loc joi, 27 ianuarie, de la ora 20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.