Petrecere întreruptă de polițiști în Complexul Studențesc din Timișoara

Petrecere întreruptă de polițiști în Complexul Studențesc din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2136059132">

În noaptea de 29 spre 30 ianuarie, agenții Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unui local de pe strada Socrates este în desfășurare un eveniment privat, la care participă mai multe persoane.

Polițiștii au mers în Complexul Studențesc, unde au verificat localul.

Oamenii legii i-au amendat pe cei 11 petrecăreți cu 27.500 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020, iar evenimentul a fost sistat.

Pe numele administratorului societăți comerciale a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, fiind totodată, sancționat contravențional cu 15.000 de lei.

Foto: arhivă

2 COMENTARII

  1. Foarte tare. Contestati amenzile. Legea 55 vorbeste de starea de alerta:
    Articolul 4
    (1) Starea de alertă se instituie de Guvern prin hotărâre, la propunerea ministrului afacerilor interne, și nu poate depăși 30 de zile. Starea de alertă poate fi prelungită, pentru motive temeinice, pentru cel mult 30 de zile, prin hotărâre a Guvernului, la propunerea ministrului afacerilor interne.
    (2) Starea de alertă se instituie pe întreg teritoriul țării sau doar pe teritoriul unor unități administrativ-teritoriale, după caz.
    Deci conf acestei legi,poate tine maxim 60 de zile. Nu doi ani.

  2. E inregistrarea video pe YouTube . Toti bombardierii si tiganii . Nu in ultimul rand sifoanele se pot observa pe inregistrare . Ei de ei Nu e stres , sa se omoare data viitoare . Militienii Sunt tovarasii lor si la baut si la tras Asa ca Nu fac mare lucru .

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.