Bărbat împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare, în Timiș UPDATE...

Bărbat împușcat mortal în timpul unei partide de vânătoare, în Timiș UPDATE Victima era consilier local

5
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit în această dimineață după ce a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare care avea loc în zona localității timișene Deta.

„Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia un bărbat de 36 de ani a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă.


În urma incidentului, bărbatul a decedat”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii efectuează acum cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

UPDATE Victima se numea Cristian Robu, era consilier local la Deta și făcea parte din partidul Pro România. Era căsătorit și avea doi copii.

UPDATE „E greu să ne găsim cuvintele în momente ca acestea. Ne gândim la Cristi, la familia sa și ne rugăm pentru sufletul lui. A fost un coleg de nădejde, un camarad în adevăratul sens al cuvântului, un tânăr harnic cu o inimă mare. Inimă care astăzi a încetat să mai bată în urma unui tragic eveniment. Dumnezeu să te odihnească, Cristi!”, a transmis Pro România Timiș.

5 COMENTARII

  • Îți las, legat de activitatea de vânătoare, (și se adresează și celorlați neștiutori) doar atât: Exercitarea vânătorii se face în scopul asigurării echilibrului ecologic, ameliorării calității populațiilor faunei de interes cinegetic, cercetării științifice, precum și în scop didactic sau recreativ-sportiv.

   Probabil ești genul acela de persoană care urlă când vede cum un animal moare. Dar îți recomand să urmărești Nat Geo Wild, să vezi acolo acțiune pe bune, nu ce face un vânător. Animale între animale…. Numai, vedeți că și când se culeg roadele pământului (care ajung să constituie mâncarea pe care mulți o consumă din supermarket sau un magazin obișnuit, că din alte părți nu știu, primii 2 comentatori de la această știre încadrându-se în această categorie, cel mai probabil), trec în neființă animale…pe ideea asta nici n-ar mai trebui să mâncați… .

   În rest, să te bucuri de moartea unui om sau să dorești așa ceva (indiferent că ai fi în locul făptuitorului sau în locul rudelor victimei) denotă că ești mai prejos decât animalul care…. nu mai continui… .

 1. Am citit atâtea comentarii despre acest accident și vreau sa va spun ca nu îmi vine să cred ……cum poți sa te bucuri când cineva moare ?Cum poți sa dorești moarte cuiva ?
  Întoarceți-va la Dumnezeu, rugați-vă și iubiți-vă !!!
  Drumul pe care mergeți este unul greșit!

 2. Cata rautate, Doamne! Oameni care aproape aplauda moartea altor oameni… Cat de inuman si josnic. Sper ca cei care criticati sunteti vegetarieni, si la fel sper ca mai treceti pe la bisetica si nu sunteti numai „crestini de duminica”.

  L-am cunoscut personal pe Cristi, am crescut cu el, era un baiat linistit, nu facea probleme nimanui. Si-a castigat respectul si simpatia comunitatii prin forma in care a trait. Eu regret enorm moartea lui, impreuna cu familia mea. De aici, din strainatate, transmitem condoleante parintilor lui, fratelui, sotiei Andreea si imbratisari fetitelor. Domnul sa va mangaie sufletele si sa ii odihneasca sufletul lui Cristi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.