Cristian Moș despre lărgirea la patru benzi a șoselei dintre Timișoara și...

Cristian Moș despre lărgirea la patru benzi a șoselei dintre Timișoara și Moșnița Nouă: „Afară-i vopsit gardul, înăuntru leopardul”. Ce probleme grave a descoperit

0
DISTRIBUIȚI

Potrivit vicepreședintelui CJT, Cristian Moș, în lucrarea de lărgire la patru benzi din Moșnița Nouă proiectul presupune, așa cum este normal, amplasarea unor tuburi îngropate care să le servească furnizorilor de internet și televiziune pentru amplasarea firelor și totodată pentru protecția acestora.

„În anul 2022 este absolut normal și necesar să scăpăm de firele supraterane. Zilele trecute am fost sesizat de mai mulți locuitori din Moșnița că aceste tuburi ar fi sparte. Am fost pe șantier și da, probabil din cauza faptului ca nu s-au respectat procedurile, aceste tuburi sunt sparte.

Ce înseamnă asta? Simplu: lăsate așa aceste tuburi ar provoca în anii ce vin o mulțime de inconveniente. O mulțime de viitoare lucrări de reparații, o mulțime de bani, nervi și mici șantiere datorate de lucrarea inițială făcută greșit.  Nu pot permite așa ceva”, a transmis, vineri, vicepreședintele CJ Timiș.

Cristian Moș a mai precizat că a cerut verificarea video a tuturor tuburilor montate pe acest șantier și, acolo unde sunt sparte, a cerut înlocuirea lor chiar dacă asta înseamnă redeschiderea șantierului pe anumite porțiuni.

„Am transmis echipei tehnice de pe teren și dirigintelui, în a cărui responsabilitate se află lucrarea, nemulțumirea față de modul în care s-a lucrat acolo și profunda dezamagire că o lucrare care putea să fie făcută bine a suferit atât de multe nereguli.


Nu există opțiunea să accept lucrarea în acest fel.

De asemenea, în urma vizitei de pe teren, am sesizat mai multe nereguli legate de covorul asfaltic de pe trotuare și pistele de biciclete pe care le-am transmis și a căror remediere am cerut să se facă în cel mai  scurt timp.

Așa cum este normal toate lucrările se vor face pe cheltuiala constructorului, iar în acest caz Consiliul Județean Timiș o să aplice cu siguranță sancțiuni.

Îmi cer scuze față de locuitorii de Moșnița dacă în perioada următoare se vor redeschide lucrările pe anumite tronsoane, știu cât de neplăcută este situația și cât de mult vă doriți să se încheie acest șantier”, a mai transmis Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.