Cunoscut interlop din Timișoara, reținut după ce a atacat un comisar de...

Cunoscut interlop din Timișoara, reținut după ce a atacat un comisar de la secția 4 UPDATE Decizia instanței

14
DISTRIBUIȚI

Un cunoscut interlop din Timișoara a agresat, aseară, un comisar de la secția 4 de Poliție din Timișoara. Mai multe echipe ale Poliției au făcut, aseară, verificări la cluburile și barurile din zona Iulius Mall pentru a verifica dacă se închid la ora 22,00.


În parcarea subterană au observat, în jurul orei 22,15, doi bărbați care se certau și au intervenit să aplaneze conflictul.

Scandalagii s-au despărțit, numai că unul dintre ei s-a întors și brusc l-a lovit pe unul dintre ofițeri care era echipat cu vestă inscripționată. Agresorul a fost imediat încătușat de ceilalți polițiști. Cel care l-a ultragiat pe comisar este Adrian Herlaș, un cunoscut interlop din Timișoara. Herlaș este un apropiat al lui Lucian Boncu, cei doi fiind ridicați împreună într-o operațiune a DIICOT, fiind suspectați că sunt consumatori de cocaină.

După audieri, Herlaș a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ultraj, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE 1 Judecătoria Timișoara a decis, în această seară, arestarea preventivă pe 30 de zile a lui Herlaș. Decizia nu este definitivă putând să fie contestată.

14 COMENTARII

  1. cunoscut taximetrist londonez sau ubberist care l a legat pe Nicu Olaru :). acest interlop celebru i a dus pe verisorul lui la usa si i la prezentat, mai tarziu s a dovedit ca era politist antidrog de la Bucuresti, Herlas nu stia atunci a aflat doar cand si a luat colaborarea :))))))

  2. Foarte apropiat cu Lucian Boncu , doar ca între timp s au certat ca Boncu era gelos ca Adi avea mai multe femei și el făcea cum făcea le lua după ce asta își spală p**a in ele sau după doua lini le contacta pe wts și își făcea o l**a ! Oricum ei vor rămâne apropiați ca sunt asemănători , același material ! Doi Drogați obosiți care vor ieși din mâna de la pușcărie pe la 60+

  3. Alt bombardier. Arestul, închisoarea, pentru obosiții ăștia de interlopi,sunt deschise 24/7/365 de zile pe an. Petreceți-vã tinerețea la bulãu, când ieșiți o să ascultați Fuego și o să vă doriți să participați la „Debut 50+”. Oricum, lotul încă nu e complet la bulãu. E așteptat cu nerăbdare și „marele luptător” Sașa.

  4. Un sifon , a dat declaratii si a legat lumea. , herlase sifonule acum te duci tu acolo unde ai trimis omenii legati de tine , te duci langa alt sifon care este nr 1 te a invins dar nu fi trist ramai vicecampion la praduiala , da un pusi la boncu si transmite multa sanatate si sa poate duce pedeapsa de 20ani . De cand esti asa smardoi nebunile , de cand zugravii sunt smardoi? Oricum ai o bataie asigurata …. Aradeanule …. “Lasa ca te prindem noi ….”! Ha ha ha

  5. Sectia 4 este una dintre cele mai corupte sectii de politie din oras, cu cel mai slab timp de reactie, cu cei mai nepregatiti agenti, care sunt cei mai predispusi la abuzuri si violente impotriva cetatenilor si firmelor de pe raza/zonele care actioneaza, intrebati pe cine vreti si veti vedea ca actioneaza doar la comanda politica sau highest bidder(Cristestii – Mercure – Savoy – Ibis – Elite Bodyguard – SBK)

  6. Asta se credea pe vremea când era Brena și împărțea cu pumni stânga și dreapta ! Vremea a trecut creierul ti s- a prăjit , de fapt ți l- ai prăjit iar lucrurile s-au schimbat … gen vârsta ta chiar nu vezi ca ești un mic moșuleț alcoolist si narcoman ?

  7. Nu va panicati! El , ei ,au batut politisti mult mai smecheri in trecutul lor si mult mai grav chiar si famile intreaga de politisti , sot si sotie si tot de la sectia 4 . Culmea culmilor pana si pe subordonatul celebrului comisar Reno care in acea perioada se ocupa de Grupari Infractionale. Asa ca se rezolva , totul se va rezolva, baietii au experienta .

  8. Un sarac. Si-a luat husa + cerc metalic pentru un telefon care are din fabricatie acel inel interior si sta excelent pe astfel de suporturi (fara inel si fara husa). Posibil sa fie si fake, la parveniti se poarta 🙂

  9. Pe „alin oita”, pe paluga ala, ce pute a OI, sifonarul sef, jetul jeturilor, traficantul sef, camatarul sef, Alin Huc ala, pe retardatul ala cand il vad la parnaie, amatorilor?!

  10. Oare ce o patit domnul acela care a picat? S-a impiedicat de-o spaga? Sau poate are COVID si i s-a facut putin raut? Sau poate nu si-a baut vitaminele de dimineata? Nu vom afla niciodata raspunsul la intrebarea aceasta.

    De apreciat faptul ca se respecta distantarea sociala.

    • S-a împiedicat , i s-a făcut rău, ATE covid , se preface sau simulează nici nu contează Pt ca totul se întâmpla după ce a fost lovit de un gunoi fără școala fără servici și cu creierii Arși de la droguri și alcool !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.