Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut și ultima cale de contestare a...

Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut și ultima cale de contestare a pedepsei în cazul femeii ucise

7
DISTRIBUIȚI

Liderul interlop Lucian Boncu a pierdut, astăzi, și ultima șansă de a scăpa de pedeapsa pe care a primit-o în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru că a ucis o femeie. Vă reamintim că Boncu, aflat sub influența cocainei, a lovit o femeie cu mașina, pe strada Muncitorilor din comuna Giroc, în timp ce efectua o manevră cu spatele.


Victima a decedat, ulterior, la spital. În timpul judecării dosarului, procurorii au adus ca probe și mai multe înregistrări făcute în dosarele DIICOT în care recunoștea că a omorât un om și povestea despre accident. Liderul interlop a cerut să fie achitat, la fel și avocații acestuia care au susținut că vinovăția nu a fost dovedită dincolo de orice dubiu.

Curtea de Apel Timișoara l-a găsit vinovat  de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența unor substanțe psihoactive și l-a condamnat la patru ani și o lună de închisoare cu executare. Apărătorul lui Boncu a făcut recurs în casație, invocând o serie de nereguli în derularea judecății, Înalta Curte de Casație și Justiție a admis în principiu acțiunea, numai că astăzi a respins-o ca nefondată. Sentința este definitivă și urmează ca pedeapsa din acest dosar să fie contopită cu cea din dosarul traficului de cocaină.

7 COMENTARII

    • Pedepsele pe care le iau ei se datoreaza avocatilor, nu judecatorilor. Nu intelegi absolut deloc cum functionaza justitia. El si permite sa isi cumpere avocat scump si bun, in timp ce un om normal e posibil sa fie reprezentat de unul din oficiu. De aia se intampla ce se intampla.

  1. Daca esti interlop sau politician se aplica pedepse de genul . Altfel pt cetatenii de rand pedepsele sunt mult mai aspre si judecatorii mai severi . Criminalul asta trebuia sa ia pe viata la cate tampenii a facut si cati oameni a nenorocit dar deh … cand esti la pertu cu judecatorii…

  2. Tara in care politicienii fac ce vor,interlopii fac ce vor si nimeni nu este tras la raspundere,pentru ca si judecatorii fac ce tot ce vor.Sa moara toti in chinuri dinpreuna cu familiile lor.Aleluia!

  3. Pedepsele pe care le iau ei se datoreaza avocatilor, nu judecatorilor. El si permite sa isi cumpere avocat scump si bun, care il ajuta sa ia o pedeapsa mai mica in timp ce un om normal e posibil sa fie reprezentat de unul din oficiu. De aia se intampla ce se intampla.

  4. oamenilor…intelegeti ca pentru omor din culpa…astea sunt pedepsele….daca era baiat linistit si fara alte fapte lua o pedeapsa cu suspendare

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.