Operațiune de imagine a primarului Fritz după amenda primită pentru mizeria de...

Operațiune de imagine a primarului Fritz după amenda primită pentru mizeria de pe străzile Timișoarei. Cum a aruncat iar vina pe Robu

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-816550667">

Primarul Dominic Fritz a ieșit, astăzi, pe străzile Timișoarei, într-o operațiune de imagine după ce municipalitatea a fost amendată de către Garda de Mediu pentru mizeria de pe domeniul public. A postat un text pe Facebook în care a anunțat că a cerut companiei Brantner să intensifice acțiunile de salubrizare pe străzile Timișoarei.

Primarul a anunțat că ”din această săptămână, echipele de salubrizare sunt sprijinite de persoane private de libertate de la Penitenciarul Timișoara pentru ca lucrările de curățenie (ras la rigolă și măturatul trotuarelor) să se desfășoare mai eficient. În urma lor vin mașinile de măturat mecanizat a străzilor, pentru a finaliza aceste lucrări”.

Nu a scăpat ocazia să dea vina din nou pe administrația Nicolae Robu, susținând că „la inspecția de azi, de pe teren, m-au informat că unele trotuare, după cum se vede și în poze, nu au mai fost curățate prin răzuirea mizeriei, de foarte mulți ani. Zilele acestea se intervine în zona Buziașului. Această campanie este completată de acțiuni ale Horticulturii, care salubrizează spațiile verzi pe care le are în administrare. De asemenea, lucrăm și să extindem categoriile de deșeuri ce pot fi depozitate la centrele de colectare din oraș, astfel încât să descurajăm formarea de rampe clandestine de gunoi pe domeniul public”.

2 COMENTARII

  1. Dacă Fritz a primit amenda cum e de vină Robu?!? Robu ieșea de 10 ori mai mult pe teren. Fritz e un mincinos și manipulator cu aparatul lui de propagandă. Așa l-au făcut primar, cu poze că strângea gunoaie și acum ca primar, îi e plin orașul de gunoaie!

  2. Al doilea Ceausescu??? Fara indicatile lui „PRETIOASE” Timisoareni nu mai stie sa faca nimica??Si cum vine asta dupa aproape un an si jumatate tot ROBU este de vina de mizeria din oras?Si dupa 4 ani de incompetenta in conducerea primariei tot Burebista,Decebal si Robu vor fii de vina de mizeria si GREAUA MOSTENIRE lasata de Maestrul DONIMiC FRIG?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.