Peste două kilograme de amfetamină, descoperite în frigiderul unui traficant din Giroc....

Peste două kilograme de amfetamină, descoperite în frigiderul unui traficant din Giroc. Operațiune a DIICOT pentru capturarea vânzătorilor de „cocaina săracului”

0
DISTRIBUIȚI

Operațiune în forță a polițiștilor de la ”Crimă Organizată” Timișoara și a trupelor speciale ale Jandarmeriei, în această dimineață, pentru capturarea membrilor unei grupări specializate în vânzarea de amfetamine. Anchetatorii au descins în 20 de locații din Timișoara și Giroc după ce au monitorizat, în ultimele luni, activitățile dealerilor în cadrul investigației DIICOT. Aceștia aduceau din Germania și Olanda, amfetamine care se prizau, cunoscute ca și ”cocaina săracului” sau pastile. Acestea erau vândute cu prețuri între 70 lei – 120 lei în funcție de cantitatea vândută.

În locuința din Giroc a unuia dintre vânzători, în a cărui apartament trupele speciale au fost nevoite să spargă ușa pentru că nu a deschis, polițiștii au găsit un adevărat depozit de droguri.


În frigider, au descoperit peste două kilograme de amfetamină, gata preparate pentru livrare clienților, și aproape 150 de pastile de MDMA.

Perchezițiile continuă, urmând ca suspecții să fie duși pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.