Ripensia şi-a completat lotul înainte de decolarea spre Turcia. Comeback confirmat şi...

Ripensia şi-a completat lotul înainte de decolarea spre Turcia. Comeback confirmat şi împrumut din vecini

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia Timişoara a anunţat azi încă două sosiri în lotul pentru partea a doua a stagiunii. Roş-galbenii l-au „repartriat” pe atacantul Claudiu Matiş, marcator în testul jucat mai devreme cu Periam (scor 7-1), şi l-au împrumutat pe fundaşul Marco Mircea, de la Politehnica.

Matiş (23 ani) a făcut parte din echipa lui „Ripi” care a făcut pasul în Liga 2. Vârful timişorean a coborât apoi un eşalon, evoluând la Cermei, ACS Poli şi CSM Reşiţa. La cea din urmă concurenţa a fost una acerbă, Dan Alexa avându-l mai nou în lot şi pe Pedro Henrique. Claudiu a şi înscris la revenirea pe Bega, în testul de azi cu Periamul.

”Le mulțumesc celor de la CSM Reșița, ultima mea formație, pentru perioada petrecută în Valea Domanului.


Sunt bucuros că am revenit la Ripensia, un club la care am cunoscut foarte multe satisfacții și am trăit o perioadă frumoasă. Este un colectiv excelent, vreau să obținem o clasare cât mai bună la finele acestui sezon”, a declarat Claudiu Matiş.

Ripensiştii l-au înregimentat oficial şi pe fundaşul stânga Marco Mircea, tânăr născut în 2004, împrumutat de la concitadina Politehnica, unde a debutat în „B” în stagiunea trecută. „Este o nouă provocare pentru mine. Sper să confirm așteptările celor
care au insistat pentru aducerea mea la Ripensia!”, a spus şi juniorul timişorean.

Cu cei doi, Ripensia a ajuns la şase nume noi faţă de prima parte a sezonului. Ceilalţi transferaţi fiind T. Călin, Dobre (reveniri din împrumut), Mihart şi Ivancevic.

Mâine, 3 februarie, ripensiștii vor pleca în stagiul din Antalya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.