Trupa timișoreană The Bandits a lansat melodia „Revoluția iubirii”, care va fi...

Trupa timișoreană The Bandits a lansat melodia „Revoluția iubirii”, care va fi inclusă în albumul de debut

0
DISTRIBUIȚI

Trupa timișoreană The Bandits a lansat un nou single care poartă numele de Revoluția Iubirii, care conform muzicienilor care alcătuiesc această formație „vorbește cu umor despre o schimbare pe care o așteptăm cu toții, dar întârzie să apară“.

Sorin Stroie – chitară, Alexandru Munteanu – tobe, Tibor Aranyi – bass, Francis Mozes – clape și Răzvan Munteanu – voce  , membrii The Bandits, au lansat până acum o serie de piese bine primite de melomani și se pregătesc de lansarea albumului de debut.

„Suntem foarte aproape de lansarea primului nostru album, vor fi in total 8 piese, iar albumul se va numi Povești din Pandemie.


Au trecut 2 ani grei pentru toți artiștii, 2 ani in care noi am fost puși să stăm pe margine. Statul ne-a uitat de aceea și noi vom cauta metode prin care să nu mai plătim nimic statului din munca artistică pe care o vom presta în viitor ” spune solistul Răzvan Munteanu.

Muzica și textul piesei „Revoluția Iubirii” aparțin trupei, înregistrarea a fost realizată de Remus Gașpar (Jimmy), la studioul Music Hub TM, iar mixajul, masterizarea și videoclipul au fost realizate de Sorin Stroie, chitaristul trupei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.