Avertismenul prefectului pentru primarul Timișoarei, în privința Colterm: „Să își revizuiască atitudinea...

Avertismenul prefectului pentru primarul Timișoarei, în privința Colterm: „Să își revizuiască atitudinea față de obligațiile de plată pentru certificatele verzi”

2
DISTRIBUIȚI

Mihai Ritivoiu a luat atitudine, miercuri, și l-a „mustrat” pe primarul Dominic Fritz, care a declarat, luni, că municipalitatea nu este obligată să cumpere certificate verzi pentru Colterm.

„Ca reprezentant al Guvernului, trebuie să trasez un avertisment conducerii Primăriei Timișoara să își revizuiască atitudinea față de obligațiile de plată pentru certificatele verzi.


Față de declarația domnului primar că primăria nu este obligată să plătească certificatele verzi și că societatea Colterm este  una, o societate comercială, și că primăria este alta, eu nu vreau să o interpretez că fiind un îndemn la nesupunere fiscală.

Dar atâta timp cât Coltermul este o instituție deținută integral de Primăria Timișoara, cât timp Primăria Timișoara își impune conducerea și conduce la discreție această instituție, iar Coltermul furnizează căldură timișorenilor, eu nu cred că este o abordare de urmat și nu consider un punct de vedere pe care un ales local al unui oraș de talia Timișoarei să îl aibă”, a afirmat, miercuri, prefectul Mihai Ritivoiu.

Acesta a mai fost de părere că o asemenea declarație ar putea fi interpretată ca un îndemn la nesupunere fiscală.

„Taxele și amenzile trebuie plătite, trebuie să răspundă fiecare de faptele sale. Cu asemenea declarații se creează o nouă psihoză a ceea ce se va întâmpla cu acest Colterm și așa greu încercat. Ne vom trezi cu neîncrederea totală a populației în subiect și cu alte derapaje pe această chestiune”, a mai adăugat prefectul județului Timiș.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.