Expoziţie naţională dedicată industriei mobilei, la Timișoara

Expoziţie naţională dedicată industriei mobilei, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează în perioada 24 – 27 martie prima ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei, care va fi deschisă la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT.

Expoziția reunește producători români și importatori recunoscuți din domeniu, interesaţi  să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri, și se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier cât și firmelor contractante.

La standurile expoziției vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, și diferite accesorii, precum saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare sau produse de curățenie.


Atât publicul larg cât și arhitecţi de interior și designeri de mobilier vor avea ocazia să vadă în cadrul expoziției mai multe stiluri de mobilier clasic și modern, diverse modele, o gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte, piesele de mobilier fiind vândute la preţuri de producător, accesibile pentru toate bugetele. Totodată, publicul interesat poate beneficia de consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier. Achizițiile pot fi făcute fie pe loc, fie prin comenzi la prețuri speciale.

Programul de vizitare este de joi până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00, iar duminică, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este gratuită.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.