Firma PORR Construct a câștigat trei contracte pentru întreținerea unor poduri din...

Firma PORR Construct a câștigat trei contracte pentru întreținerea unor poduri din Banat

0
DISTRIBUIȚI

După ce a evaluat ofertele, DRDP Timișoara a desemnat câștigătorul pentru trei contracte de întreținere periodică a trei poduri situate pe drumuri naționale din județele Timiș și Caraș-Severin.

Contractele au fost adjudecate de PORR Construct. Firma va fi responsabilă cu execuția lucrărilor de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare şi asistenţă tehnică la podul de pe DN 59 km 23+073 peste pârâul Timișul Mort la Jebel.


Va primi de la DRDP aproximativ 1,3 milioane de lei plus TVA.

Al doilea contract presupune execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare și asistenţă tehnică la podul pe DN 59 km 48+391 peste râul Bârzava la Denta. Pentru această lucrare PORR Construct va primi aproape 1,9 milioane de lei plus TVA.

Cel de-al treilea contract se referă la execuție lucrări de întreținere periodică, prestări servicii de proiectare şi asistenţă tehnică la podul de pe DN 57 km 144+800 peste pârâul Răcășdia în localitatea cărășeană Răcășdia. PORR Construct va încasa aproape 1,7 milioane de lei plus TVA.

„Lucrările care vor fi executate la infrastructura și la suprastructura podurilor au scopul de a spori condițiile de siguranță a traficului. Sursele de finanțare pentru cele trei investiții sunt din venituri proprii și transferuri de la bugetul de stat pentru activitatea de întreținere. După finalizarea proiectelor tehnice, execuția lucrărilor este estimată a începe, succesiv, din luna iunie 2022”, au informat reprezentanții DRDP Timișoara.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.