Legendara formație Phoenix se reunește în formula de aur: „Am luat această...

Legendara formație Phoenix se reunește în formula de aur: „Am luat această hotărâre de dragul muzicii“

0
DISTRIBUIȚI
Formația Phoenix în concert la Sala Olimpia în 2003 în formula de aur

Josef Kappl, binecunoscutul compozitor și basist care a făcut parte din formula de aur a formației Phoenix a anunțat că în cadrul aniversării de 60 de ani de la înființarea legendarei trupe vor participa și Mircea Baniciu, Josef Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică și Mani Neumann.

„Dragi prietene și prieteni, vreu să vă anunț că la inițiativa liderului legendei Phoenix, Nicolae Covaci, au fost de acord să participe la evenimentele care vor avea loc în acest an, în cadrul aniversării de 60 de ani de la înființare, pe lângă alții, și toți membrii “formulei de aur” a trupei, fiind vorba de Mircea Baniciu, Josef Ioji Kappl, Ovidiu Lipan Țăndărică și Mani Neumann.


Aceasta, pentru a anticipa unele zvonuri pe care începe să le răspândească presa de scandal, într-un mod tipic ei și pentru a evita unele informații eronate care vor urma cu siguranță! Am luat această hotărâre de dragul muzicii, al legendei Phoenix și al fanilor care și-au dorit de mult acest moment! Vom reveni la momentul potrivit cu un comunicat de presă oficial, în care vă vom anunța și despre detalii! Vă doresc multă sănătate și pace!“, spune Josef Kappl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.