Ordinul Arhitecților din România, implicat în reabilitarea Pieței Victoria

Ordinul Arhitecților din România, implicat în reabilitarea Pieței Victoria

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a semnat contractul pentru organizarea concursului internațional de soluții arhitecturale pentru amenajarea și modernizarea zonei formate de Piața Victoriei și șapte străzi adiacente din zona Cetate, cu Ordinul Arhitecților din România, care este câștigătorul licitației.

„Piața Victoriei și străzile din jurul ei sunt emblematice și pline de semnificații istorice și culturale pentru timișoreni.


Acest concurs internațional de soluții le va pune în valoare și le va integra în țesutul urban existent. Mizăm foarte mult pe calitatea și atractivitatea spațiului public care va rezulta și faptul că Ordinul Arhitecților va gestiona organizarea acestui concurs este un mare plus”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Ordinul Arhitecților din România va elabora întreaga documentație pentru concurs. Aceasta  include regulamentul și calendarul, analizarea și evaluarea costurilor de proiectare, elaborarea temei de concurs, asigurarea promovării naționale și internaționale a concursului, realizarea și gestionarea site-ului oficial al concursului, sprijinirea cu asistența tehnică a concurenților, organizarea și funcționarea secretariatului de concurs, asigurarea tuturor costurilor legate de jurizarea concursului.

Zona vizată este constituită din Piața Victoriei și străzile N. Lenau, M. Eminescu, Dr. N. Paulescu, J.W. Goethe, Alba Iulia, Mărășești și Ferdinand.

Valoarea serviciilor pentru organizarea concursului este de aproximativ 270 de mii de lei, fără TVA. Durata este de 240 de zile de la ordinul de începere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.